Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5éves kapcsim van a párom kezd elkényelmesedni és egyre kevesebb időt szán rám, inkább ül otthon és meccset néz. Nah most ha én is úgymond leszarom akkor észre veszi magát? Vagy mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 18:44
1/3 anonim válasza:
Egy idő után az fog neki feltünni hogy te leszarod, és utána téged fog hibáztatni hogy te leszartad, erre azt fogod neki mondani hogy hát te kezdtél el leszarni és ebböl lesz egy szép kis vita, utána békülés utána lesz pár jó hét utána megint kezdődik az ami most.
2/3 A kérdező kommentje:
tudom..:S csak erre nekem már nincs szükségem teljesen kikészülök és már nem tudom mit találjak ki h észbe kapjon..elvan kényelmesede azt hiszi soha nem szakítok vele ..
2009. ápr. 24. 18:51
3/3 anonim válasza:
én is így voltam egy 1 éves kapcsolattal. a végén találtam egy olyan fiút, aki odafigyelt rám és törődött velem. szakítottam, én nem bírtam elviselni, hogy hanyagol. ez nem normális, szerintem próbáld megbeszélni vele, aztán ha nem változik, hagyd, nem érdemes... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!