Szerintetek mi lehet ezzel a babával?
kamu
de csak, hogy tisztában legyetek a vérhelyzettel...nyáron kevés a vér a vérellátóban, párom 0 Rh-, felhívták a vérellátóból nyáron, hogy menjen be, ha tud vért adni
rá egy hétre az én A Rh+ -os véremhez kértek hozzájárulást, hogy XY műtétjéhez gyűjtenek és donor leszek-e...
úgyhogy nem minden ilyesmi kamu ;)
Nálam alap, hogy SEMMIT nem küldök tovább, amiben benne van, hogy küldjem tovább. Nem teszek kivételt soha, mert még egy jószándékú továbbküldéssel is óriási kárt okozhatok
Mint most is:
Mint dr. Bohaty Ilonától, a debreceni vérellátó igazgató főorvosától megtudtuk, a gyermek számára folyamatosan rendelkezésre áll a szükséges vérmennyiség. Ha azonban a hívásra e ritka vércsoporba tartozók egyszerre jelennek meg segíteni, a következő 56 napban nem adhatnak újra vért.
Márpedig arra szükség lesz később is, miközben a most felhamozódó „0 RH negatív” vért nem tudják a leghatékonyabban felhasználni. A főorvosnő tehát – a mindenkori ritka vércsoportú betegek érdekében – azt tanácsolja, hogy a segítők akkor jelentkezzenek véradásra, amikor a vérellátó kéri.
Sziasztok, az eredeti körüzenet a 29hétre született B+kisfiúról igaz volt, mert én is jelentkeztem rá évekkel ezelőtt. Igaz és B- vagyok, de mondom adhatok neki, hátha jó leszek én is.
Akkor kaptam is választ a megadott ímélről, hogy elnézést, már jól van a baba és hogy nem gondolta, micsoda lavinát indít el ezzel, mert csak a saját ismerőseinek küldte el az üzenetet.
Nos a lavina olyan jól elindult, hogy azóta felkerült az átveréses körímélek listájára, pedig ez egy igaz történet volt :) Csak már régen aktualitását vesztette, a kisfiú lassan oviba megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!