Aggódom, hogy baj lehet a babával a szülésnél. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Az, hogy nekem bajom lehet, vagy fájni fog, nem érdekel annyira... 2008. júl. 17. 19:27
1/3 anonim válasza:
Szia! Ezzel én is így vagyok ráadásul GDM-em van és nagy a babám nagyon féltem őt és reménykedem hogy megcsászároznak. Reméljük minden rendben fog zajlani én mindig arra gondolok hogy az ilyen csepp embereknek van mindnek védő angyala ami vigyáz rájuk. Kitartás!! Mennyi idős terhes vagy?
2/3 anonim válasza:
Ne aggódjatok, a kórházban felkészült emberek lesznek veletek (orvos, szülésznő). Nem lesz semmi baj. Egyébként szerintem is minden kismama gondol erre, de aztán a szülőszobában már meg sem fordul a fejében. Nekem sem fordult meg, a doki mondta, miután megszületett a lányom, hogy azért kellett rákönyökölnie a hasamra, hogy gyorsan megszülessen a baba, mert gyengült a szívhangja és a köldökzsinór 2x rá volt tekeredve a nyakára. Ezt csak azért írom, hogy lássátok, mégis normálisan minden baj nélkül megszületett a lányom, aki ma már 8 hetes egészséges és szépen fejlődik! :)
3/3 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok, és eddig minden rendben, mégis szorongok néha.
2008. júl. 18. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!