Mik azok amiket megvettetek kisbabátok születése előtt és nem is használtátok valami miatt?
Nahát, milyen érdekes, hogy nagyon megoszlanak a vélemények :-)))
Nekem nem jött be:
angol pólya - mindig kifordult belőle
szoptatós párna - a terhességem utolsó hónapjában pocaktartónak jó volt
légzésfigyelő - állandóan bekapcsolt éjszaka, majd elpusztultam az ijedtségtől
kenguru - 3 hónaposan nem maradt meg benne, most 5 hónapos, el is maradna, de borzasztó kényelmetlen és teljesen egyetértek azzal, hogy a békapózt megtartó mai tei a jó (ha felemeled a babát hónaljánál fogva, rögtön felhúzza a lábát oda, ahol Neki a legkényelmesebb, így jó bekötni is)
hálózsák - nem maradt meg benne
babakádba szűkítő - felesleges
baldahin - felesleges (főleg fiúknál)
56-os body és rugdalózó - 4,55 kg-val született 59 cm-vel :-)
olaj, hintőpor - előzőt baba masszázshoz használtam néha, utóbbit soha
osztályos (olcsó) pelenka - nagyrészt hibás, nincs tépőzárja
üveges bébipapik - nem jöttek be, drágák és cukrozottak... én főzök és hámozok...stb
Ami viszont nagyon bejött:
- vízhőmérő, vízforraló, botmixer, babafüdető kenőcs (az a Naturland rózsaszín - a Gabitól és a Johnsontól kiszáradt a bőre foltokban, amikor visszatértem a rózsaszín fürdetőre elmúlt, azóta még én is használgatom :-) bár nincs rózsa illata, Naturland popsikrémje, bár sudokrémet is használok felváltva)
- babatornázó, pihenőszék, hinta (nem elektromos-az nagyon drága), kókuszmatrac, tomee tippee cumisüveg, pelenkázó, pelenkázó táska, habtapi (nem az, aminek a közepe kivehető, mert azt nem ajánlom) játszószőnyeg áthidalóval, csörgők, rágókák, babakönyv, babazene 1-4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!