Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok amiket megvettetek...

Mik azok amiket megvettetek kisbabátok születése előtt és nem is használtátok valami miatt?

Figyelt kérdés
Tehát feleslegesen vettétek meg.És mik azok,amik jó hogy ott voltak?
2012. jún. 3. 18:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, milyen érdekes, hogy nagyon megoszlanak a vélemények :-)))

Nekem nem jött be:

angol pólya - mindig kifordult belőle

szoptatós párna - a terhességem utolsó hónapjában pocaktartónak jó volt

légzésfigyelő - állandóan bekapcsolt éjszaka, majd elpusztultam az ijedtségtől

kenguru - 3 hónaposan nem maradt meg benne, most 5 hónapos, el is maradna, de borzasztó kényelmetlen és teljesen egyetértek azzal, hogy a békapózt megtartó mai tei a jó (ha felemeled a babát hónaljánál fogva, rögtön felhúzza a lábát oda, ahol Neki a legkényelmesebb, így jó bekötni is)

hálózsák - nem maradt meg benne

babakádba szűkítő - felesleges

baldahin - felesleges (főleg fiúknál)

56-os body és rugdalózó - 4,55 kg-val született 59 cm-vel :-)

olaj, hintőpor - előzőt baba masszázshoz használtam néha, utóbbit soha

osztályos (olcsó) pelenka - nagyrészt hibás, nincs tépőzárja

üveges bébipapik - nem jöttek be, drágák és cukrozottak... én főzök és hámozok...stb

Ami viszont nagyon bejött:

- vízhőmérő, vízforraló, botmixer, babafüdető kenőcs (az a Naturland rózsaszín - a Gabitól és a Johnsontól kiszáradt a bőre foltokban, amikor visszatértem a rózsaszín fürdetőre elmúlt, azóta még én is használgatom :-) bár nincs rózsa illata, Naturland popsikrémje, bár sudokrémet is használok felváltva)

- babatornázó, pihenőszék, hinta (nem elektromos-az nagyon drága), kókuszmatrac, tomee tippee cumisüveg, pelenkázó, pelenkázó táska, habtapi (nem az, aminek a közepe kivehető, mert azt nem ajánlom) játszószőnyeg áthidalóval, csörgők, rágókák, babakönyv, babazene 1-4.

2012. jún. 7. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!