Mik azok amiket megvettetek kisbabátok születése előtt és nem is használtátok valami miatt?
Én szerettem a szoptatós párnát, de nem szoptatáshoz, hanem együtt aludni vele és napközben benne tartani a babát, tudod az olyan jól megtartja a hátát, mintha egy pihiszékben lenne.
Kenguru felesleges és rossz találmány, nem is értem, miért vettem???
Vízhőmérőt soha nem használtuk, mert éreztem, hogy jó vagy rossz a víz.
Szerencsére csak egy picike csomag 1-es pelust vettem, mert nem volt jó, egyből a 2-es kellett.
Második gyereknél nagyon jó volt a pihenőszék, így együtt tudott velünk lenni, miközben a földön játszottunk, és nem féltem attól, hogy a nagytesó átgázol rajta esetleg.
Cumis lázmérő a világ baromsága, ha a gyerek nem cumizik, nincs is az az isten, ami a szájában tartja, amíg méred a lázát.
Egyébként nem vettem túl sok dolgot szerencsére, úgy voltam vele, hogy majd utólag.
Egy kisebb csomag 1-es pelust vettem...
Hát, kell ide a 2-es! ;)
Kenguru... Áá, leszakad a nyakam a 3,5 kilós, élénk babától...
Jó volt, hogy vettem hintőport... Mármint magamnak kellett :D
Szoptatós párna: szopihoz nem használom, de jól megtartja, és szeret benne aludni.
Bébiőr: pár napja jöttünk haza a kórházból, szülés után, aztán egész este sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!