Szoptatós párna nekünk sem jött be, meg a pólya sem. Mással nem nyúltunk mellé.
2012. jún. 3. 20:41
12/21 anonim válasza:
Szoptatós párnát én sem szopizáshoz használtam, de jó volt a kiságyba míg pici volt a baba, így szűkebb helyen volt, mint az anyaméhben ill. később torlasznak :) most meg játszik vele (10 hós). Kókuszpólyát vettünk totál feleslegesen ill. nem is értem hogy lehet biztonsággal belehelyezni a babát. pelenkázótáskát sem használtam, bármilyen táska megteszi... és amit viszont nagyon szerettem, örültem hogy kaptunk, az a fisher price-os hinta volt.
2012. jún. 3. 21:06
13/21 anonim válasza:
Pólya, babakocsi, rácsos ágy, kiskád. Ez volt a felesleges.
Hordozókendő(karikás és "rendes") nélkül begolyóztam volna:D.
2012. jún. 3. 21:24
14/21 anonim válasza:
A szopis párnát inkább kismamaként használtam volna ki,mert jó lett volna a paplanom helyett a lábam közé,amikor oldalt aludtam. :) Az ágy fölötti zenélő forgótól csak felpörgött a lánykám alvás előtt! :)Ennyi...:)
2012. jún. 3. 21:29
15/21 anonim válasza:
Vízhőmérő, később: csőrös pohár, angol pólya.
2012. jún. 3. 21:37
16/21 anonim válasza:
Cumis lázmérő,elfordulásgátló-párna,müanyag fürdető a kiskádba,pólya,pelenkázótáska,vízhőmérő,hintőpor. Én ezeket megvettem,de nem használtam őket,max. 1-2próba volt. Hasznosnak tartom viszont a légzésfigyelőt,babamérleget,játszószőnyeget.
2012. jún. 3. 23:07
17/21 anonim válasza:
Kiskádba kádbetét, pólya.
2012. jún. 4. 08:26
18/21 anonim válasza:
szoptatós párna
vízhőmérő
mellszívó-mert nem volt tejem
baldachin-porfogó, utálom!
kispárna-nem lehet használni
paplan-annyira egy sz@r hogy be se lehet takarni a gyereket vele
pelenkázó-nekem olyan eleven volt a gyerek pici kora óta hogy lefordult róla, így inkább ágyon peliztem!
cumihőmérő- nem pontosat mér
értelmes dolognak a kiságy fejvédőt tartottam meg a hálózsákot ;-)
2012. jún. 4. 13:50
19/21 anonim válasza:
előző vagyok! lehagytam a felesleges listámról!
kádbetét
pólya
légzésfigyelő
következő gyereknél ezeket se veszek az biztos! :-D
2012. jún. 4. 13:53
20/21 anonim válasza:
feleslegesen vettem: baldachin, kisnadrág, kis póló (szerintem a body + rugi a legkényelmesebb, legpraktikusabb, és mikor "ki kellett öltözni", akkor is inkább egy szebb rugit adtam a babáimra), épp emiatt a babazokni és babacipő is felesleges.
amit egyáltalán NEM is vettem, mert tudtam, hogy nem kell:
légzésfigyelő, vízhőmérő, kádbetét, forgó-zenélő játék kiságyra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!