Lindam rugós hintát mikortól használtátok?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos múlt, gyönyörűen pörög-forog, de nem kúszik. Arra gondoltam erősödhetne a lába vele. Hogyan a legegyszerűbb bele rakni?? Tapasztalatok??2012. máj. 17. 13:41
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is vettem kislányomnak ilyen hintát ( nem pont ezt a márkát), de sajnos nem nagyon szerette meg, jó ha 10-15 percet el van benn, pedig ő sem kúszik-mászik, van egy kicsi alsó végtagi hypotóniája, tehát nagyon jót tenne neki, erősítené a kis lábait, de egyenlőre nem lett kedvenc... azért bízom benn, hogy később meg szereti , mert elég drága is volt...
2/5 A kérdező kommentje:
Szia, szerintem a 10-15 perc nem rossz egy babától. :) Fel a fejjel. Én még nem mertem bele rakni, talán ma. :)
2012. máj. 17. 15:24
3/5 anonim válasza:
Jajj még annyit lehagytam, hogy mi is 8 hónaposan vettük, akkor már stabilan ült, így bele mertem tenni - most 11 hónapos a kisasszony. Mi egyébként az udvarra akarunk egy helyet, ahova fel tudjuk tenni, hátha ott jobban élvezi, mint az ajtószárfák között :)
4/5 A kérdező kommentje:
A tiéd milyen típusú? Csak azért kérdem, mert ebbe a Lindamba ma alig tudtam bele tenni...
2012. máj. 17. 17:19
5/5 anonim válasza:
A miénk hopsi ugrálós hinta - ebbe sem épp egyszerű bele tenni, s kivenni a babót, főleg ha nagyobb lesz ( ez a típus 3-4 éves korig használható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!