Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig használtatok...

Mennyi idős korig használtatok Adamo hintát?

Figyelt kérdés
6 hós babámnak van értelme venni? Kicsit nyafi mostanában a fogzás miatt, gondoltam ez kicsit jobb kedvre derítené.
2010. máj. 14. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
15 hónapos kislányom még mindig imádja, és szabad levegőn el is bóbiskol néha benne. Mikor picurka volt (4 hónapos kora óta megvan), sokszor abban aludt. 12 kg-ig lehet használni, Ő még messze nincs annyi, úgyhogy nyugodt szívvel beleteszem, és ahogy írtam is, imádja. Ha hintázunk, akkor felül benne, ha meg elfárad, elfekszik.
2010. máj. 14. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia kedves hozzászóló, Tőled kérdezném, hogy Te hogy oldod meg, hogy fel tudjon ülni benne, mert az én lányomnak is van, szereti is, csak ha felül benne előrebukik és félek h kiesik belőle. Akkor is ha kidugja a lábát. Most lesz 7 hónapos. Már kezdek aggódni, hogy el kell adnom mert nem tudjuk használni, vagy csak mi vagyunk a bénák...:DD
2010. máj. 14. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom hogy magyarázzam el, hogy érthető is legyen, lényeg a lényeg, hogy úgy vannak "beállítva" a kötelek, hogy alapállapotban teljesen vízszintesen áll a hinta. Mikor kislányom felül, és előredől, a hinta gyakorlatilag ugyanolyan poziban marad, Én nem vettem észre olyasmit, hogy előre bukna, konkrétan tartja a hinta eleje, ahol a lábait is kidugja. Szerintem fontos, hogy minél alacsonyabban legyen összekötve a 4 kötél, szorosan.
2010. máj. 14. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:

megpróbálom akkor én is átkötözni, mert nálunk még az eredeti állapotában van, ahogy a gyártó összekötötte. Szóval lehet itt a gond. Egy hurkon megy át a két tartó kötél, és így azon lehet szabályozni, h mennyire legyen vízszintes vagy döntött. de akkor valahogy le kellene fixálni, hogy ne csúszkáljon a hurokba gondolom, mert azért húzza előre a Kishölgy súlya mikor felül.

Köszönöm a tanácsot! :D

2010. máj. 14. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, így van, legalábbis valahogy így. :-)
2010. máj. 14. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, 3 éves korig lehet használni, ill. 15 kilóig. Babám szereti, mi is 6 hónapos korában vettük, most másfél éves, 12 kiló, és nappal abban alszik el ebéd után, aztán csempészem a kiságyba... :)
2010. máj. 14. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs, nem konkrétan a kérdésre válaszolok. Az én kislányom most lesz 6 hónapos, és szintén nyűgös a foga miatt. Érdekes módon ebben a hintában mindig megnyugszik, többnyire el is alszik. Csak ajánlani tudom, sokáig lehet használni, ahogy az előttem szólók is írták 3 éves korig vagy 15 kilóig.

2010. máj. 14. 15:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. máj. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!