Mennyi idős korig használtátok a babakocsit?
A játszótér miatt használtuk tavaly nyáron, akkor egy éves volt a fiam(igazából a homokozós cuccok, gyümölcs hazafelé, meg néha nagyon elfáradt a bébi, és sózsákot nehéz volt cipelni(mert álmosság ellenére is ugrabugrált a kezemben)és már várandós voltam a tesóval.
De nem szerette sem a kicsi sem én.
Most a lányommal 4-5hónapos koráig használtam a kocsit, kendőzünk. A nagy 25hónapos, és szeptemberben kocsizott utoljára, akkor 15hónapos volt. Azóta, hogy önállóan jár, szoktatom a sétához, ha kell leülünk padra, pihenünk, de nagyon jól bírja(keleti-Blaha táv meg se kottynat neki).
Azért van még meg a kocsink, mert nem ér annyit, hogy kimossam a huzatot, de koszosan nem lehet eladni(télre gondolkodok egy könnyű sportkocsin a lánykám miatt, nem tudom miként lehetne hordozni, hogy ne fázzon, meg elférjen)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!