Mikortól használtátok a sport babakocsit?
Kisfiam 4 hónapos és nem bírom már el a hordozóval.7kg+a hordozó.Ha bemegyünk a városba kész szenvedés eljutnom vele bárhova.Arra gondoltam veszek neki egy esernyőre csukható babakocsit amit ilyenkor használnánk.Kinéztem egyet,de nem tudom használhatom e már vele.Szinte teljesen dönthető.
Ami én néztem ahhoz nincs hordozó.
Pont ilyenünk van :)
Ledönthető vízszintesre, vagyis nem teljes 180 fok, hanem kb 170, de bőven jó már egy 4 hós babának.
Már a második babánál használjuk, jó kis strapabíró kocsi.
Kb 6 kiló, könnyű összecsukni, lehet alá pakolni (bevásárlórész), bár én még a karokra fel szoktam rakni egy hátizsákot, ha sok a cucc.
Szerintem jó ez a kocsi.
Köszönöm a válaszokat!
6e Ft-ért tudnák venni egyet használtan,lábzsákkal,mindennel és szép állapotban van.Szerintem annyiért nem sok.
2.vagyok
teljesen jó ár érte, én 2 éve vettem újan 20ezerért, lábzsák, esővédő...
De abszolút jó állapotban van, pedig sokat használjuk, úgyhogy nyugodtan vegyél használtan ilyet.
nekem esernyőre csukható sportkocsim van vízszintig dönthető születése óta ezt használom simán belefért egy meleg vastag zsák is télen
a 3ik gyereket szolgálja ki de semmi baja nincs
amúgy egy noname márka asszem olyan 13-14 ezerét vettem 9 éve :-))
érdekes módon alig fakult (sötétkék) és a kereke is rendben van még pedig napi szintem használom .-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!