Mikortol hasznaljatok a sport ulest? Hasznaltatok kengurut?
szia,
az én lányom 4,5hós mi még fektetjük a babakocsiban,bár ő is egész szépen ül,de még nem eröltetném mindenkép a baba kokcsiban az ülést.azt mondják az orvosok hogy amig egyedül nem ül meg ne eröltessük.a kengurú meg attól függ hogy milyen fajta,mert amiben lefelé lóg a lába nem "terpeszben" az nem tesz jót az izületeknek,gerincnek.
milyenn vastag zsákra gondolsz? én pl.overált adtam rá már hétvégén azzal jó volt.
6,5 hónaposan raktam át a sportkocsiba, mert nyaralni mentünk és oda összecsukható kellett a repülőre, azóta így maradt, de még most, hogy elmúlt 7 hónapos, mivel magától nem ül fel, hiába ül stabilan, így is csak a legkisebb fokozaton van az ülés, szinte vízszintesben.
Ha nem megfordítható a sportrész, akkor ne felejtsd el, hogy már nem szemben lesz veled a babád. Ha nyitott az új dolgokra, akkor örülni fog, de ha kicsit anyásabb, akkor lehet, hogy a hordozó fogja érdekelni inkább. Ha a tél miatt aggódsz a hordozó miatt, lehet kapni már nagyon jó hordozóhoz való bundazsákokat.
Kengurum van egy, de össz-vissz 2x használtuk, most, hogy újra előszedném, a tél miatt nem fogom, szerintem téli cuccban elég macerás belegyömöszölni. Persze majd ezt megírja, akinek konkrét tapasztalata van.
Nekem azt mondta a gyerekorvos és a védőnő, hogy 4-5 hós kortól lehet sportkocsi, HA!!! dönthető a támla legalább 160-170 fokban, mintha mondjuk a pihenőszékében ülne, picit megemelt háttal.
Ültetni még nem szabad, csak ha már magától meg tud ülni.
Kengurut használunk, de nem szeretem, kicsi a termetem és nehéz a gyerekem. :-)
Viszont ez már onnantól használható, ha megtartja a buksiját a gyerkőc.
A lányom szereti a kengurut (jobban, mint én), mivel sokkal több dolgot lát, mint a kocsiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!