Sport babakocsit télen is használjátok, nem fáznak benne a babák? Addigra már 14 honapos lessz a a babám használhatom ezt akkor is, giordani gx compact sportbabakocsit vettem.
Szia!
Én már 8 hónaposan használtuk most télen a babakocsit, magam varrtam egy négy rétegű bundazsák féleséget és abba tettem a babát, nem fázott mert overált adtam rá és mindig meleg volt amikor kivettem belőle! Nyugodtan használhatod, mert addigra már nagy lesz a babád!!!
Boldog gyermeknevelést kíván 11 hónapos anyuka!
Szia!
Ne haragudj a belekérdezésért, de nézegetem ezt a típust. Megosztanád a tapasztalataidat velem? Érdemes megvenni? Súlya mekkora?
(Nekem is télre kéne.)
Előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm! :)
Nekem is az a bajom, hogy a többfunkciós kocsink 12 kg, a lányom a télre biztosan lesz 9-10 kg. Nehéz lenne, pláne hóban.
A sportkocsink szuper járgány, de vékony, nincs lábzsákja sem.
Mindenképpen könnyű, mégis jól téliesíthető (vastagabb huzat, lábzsák) kocsit keresek, ami azért hóban is halad. Nagyon pofás ez a kocsi, de élőben nem láttam még.
Szerinted mennyire fogja bírni a telet? A gyerek hosszra, szélességre elfér majd benne? Nem fagy bele a kocsiba?
Minőségre milyennek látod (kerék, váz, anyag)?
Köszönöm a segítséget, rendkívül hálás vagyok érte!
Üdv: Andi
Szia!
Bocs a késésért! :)
8 hónapos a lányom, kb. 70 cm, majdnem 8 kg.
Még gondolkodok, nagyon sokféle kocsit lehet kapni. Nem akarok 20-30 ezernél többet költeni rá, az biztos. Sajnos "élőben" nem tudom megnézni azokat, amiken gondolkodok, mert a helyi bababoltban szerény a kínálat. :(
Ezzel a kocsival szimpatizálok legjobban, jövö hónap elejéig nézelődök, aztán megveszem (valószínű, hogy ezt a típust). Piros-szürke tetszik. :)
Ha vmi pozitívum (vagy negatívum) még eszedbe jut, írd meg légyszi!
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!