Pierre Cardin 682 sport részét szereti a babátok? Kényelmes neki? Mennyi idősen használtátok először?
Szia! Nekünk is ugyanilyen van. A sportrészt kb. 5 hónaposan vettük elő: anya meg a párom javaslatára, mert a hordozó már szűknek bizonyul (a kocsiban még azt használjuk persze) Először kicsit nagy volt neki, mindig eldőlt oldalra a lefektetett pozícióban is, így a fejéhez két oldalra összegurigatott pelust tettem, így kényelmesebben aludt. Mostmár a 2. pozícióba fel szoktam emelni, ha ébren van, így kilát. De még mindig felém van fordulva. Szerintem szereti, kényelmesen elfér benne, most 7 hónapos. Bár egy rokonunk szerint mi is meg fogjuk járni a szűk babakocsival, mint a lányáék. Nem tudom, hogy télen a beöltözött overálban meg megnőve hogy fog benne elférni, én bízom benne, hogy igen.
A fiam még nem nagyon sírt a babakocsiban, nem vettem észre, hogy emiatt lett volna bármikor is nyűgös. A mózest is tovább használtuk, mint terveztem, a hideg miatt, azzal sem volt baja.
Nektek ilyen van? Vagy ilyet szeretnétek?
Én szeretem ezt a kocsit, mindenhova visszük az autóval, de lehet, hogy a következő gyerkőcöt már nem húzza ki a váza, a kerekei. Elég nyikorgósak, amin olajozással lehet segíteni, de nekem mindig olyan az érzésem, mintha kitörne az első kereke.... :o( Pedig két gyerkőcre vettük....
Ez nekem látod nem jutott eszembe :o) Ha jó a hordozó szűkítője bele, akkor még kényelmes is lesz a babádnak.
2. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!