Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használtátok a sport...

Mikortól használtátok a sport részét a babakocsinak? Muszáj, hogy tudjon ülni? Vagy már 6 hósan lehet?

Figyelt kérdés
Pierre Cardin 682-k van, a babám 5,5 hós.
2010. júl. 14. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
figyelj, ültetheted ha még nem tud ülni, de elferdülhet a gerince ami ugye nagyon sok bajt vonhat maga után. ezt neked kell eldöntened, te vagy az anyja! én babám 8 hónapos, tud ülni már lassan 2 hónapja, mégis 45fokban megdöntöm még mindig és amíg nem reklamál addig meg is fogom :)
2010. júl. 14. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi elég korán elkezdtük használni a sportrészt, mert kinőtte kisfiam a mózest. Eleinte nem ültettem benne, hanem teljesen ledöntöttem az ülést és majdnem feküdt benne. Akkor ültettem csak, amikor már önállóan fel tudott ülni.

Október végén született és márciusban kénytelenek voltunk váltani.

Ha nem ül benne, hanem fekszik akkor szerintem lehet használni előbb is a sportrészt.

2010. júl. 14. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam még nem tudott felülni magától, mikor a kocsival már ülve közlekedtünk. Félig ülő helyzetben már üvöltött, 2 percig sem maradt úgy benne. 6 hónapos volt ekkor. Viszont már stabilan ült, akár 20 percig is, kitámasztás nélkül, nem dőlt semerre. 2 hétre rá ült fel először magától.
2010. júl. 14. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

úgymond "paráztatnak" mindenkit ezzel az ültetéssel, csak azt nem teszik hozzá, hogy miután már tartja önállóan a fejét, lehet "ültetni" félig ülő helyzetben, semmi baja nem lesz! Nekem is sokáig tartott, mire rájöttem, addig én is sokat agyaltam ezen.

[link]

2010. júl. 14. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!