Mennyire adodhat gondom a kesobbi taplalasban abbol, hogy babam az uveges bebietelt szivesebben eszi mint amit en keszitek?
Figyelt kérdés
tobb mindent kiprobaltam, de hazi keszitesubol csak azt hajlando megenni amiben barack van, az uvegeset pedig szereti. 6 honapos mult2009. júl. 1. 11:36
1/3 anonim válasza:
Enyém csak kb. 3 féle üvegest fogadott el, semmi mást nem. Aztán mindenevő lett. Ami ehető volt, azt ő megette.
Most 3,5 éves, most megint válogatós. Ránéz: nem szeretem. Én eszem azt a dolgot mellette, akkor: ő is kér. Hűű, milyen finom...
Úgyhogy folyamatosan változik, hogy milyen evő...
2/3 anonim válasza:
Kislányom a saját főztömet eszi, viszont anyu elmondása szerint én voltam olyan, hogy csak az üvegeset ettem meg. Mikor kinőttem a bébikajákból, akkor mindenevő lettem rögtön, minden "felnőtt" kaját elfogadtam és a mai napig nem vagyok finnyás. Tesóm pl. csak az anyu által készítettet ette meg, most meg tök finnyás, nagyon különleges ízlése van, sosem lehet kielégíteni.
Szóval szerintem nincs összefüggés, úgyhogy tuti nem lesz ebből gondod.
3/3 A kérdező kommentje:
ok, koszi! olyan szivesen keszitenek neki kajakat, de o nem keri, remelem egyelore csak, meg probalkozom
2009. júl. 1. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!