Az alábbi két lehetőség közül melyiket adnád szívesebben a 9 hónapos babádnak?
Csak az összetételeket írom, kíváncsiságból.
1.: gyümölcsök 75% (almavelő, körtevelő, banánpüré, körtelé /körtesűrítményből/), víz, rizsliszt, rizskeményítő
2.: almapüré, körtepüré, szőlőlésűrítmény, C-vitamin.
Előre is köszi a válaszokat!
Egyiket sem. 9 hónaposan már friss gyümölcsöt adtam neki,azt sem pépesítve,és főleg nem ipari készítményt. C vitamint pedig mesterségeset soha nem adtam neki,inkább C vitamin tartalmú gyümölcsöket. A főzelékeket pedig buza- vagyrozsliszttel berántva,vagy habarva,abból amit magunknak főztem.
Most 13 hónapos,és már mindent eszik,amit mi.
Köszi az eddigi válaszokat!
Egyébként az 1. verzió egy Univer bébiétel, a 2. pedig a Vitatigris gyümölcspüré. Múlt héten adtam először a babámnak, de aztán valaki azt mondta, hogy nem szabadott volna, mert tele van mű dolgokkal. Ezért is kérdeztem meg itt először márkanév nélkül, hogy ilyen összetételű dologgal kapcsolatban mi a véleményetek. Egyébként ma is kapott egyet a kisasszony, nagyon ügyesen kiszippantja a tasakból pl a kocsiban is, nem kell kanalazgatni. Ez a fő szempont, mert sokat vagyunk vele úton.
Ezzel a Vitatigrissel én is szemeztem, utazáshoz jónak tűnik a csomagolása.
Amúgy megkóstoltad? Finom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!