Melyik vécészűkítő, bili jobb a tapasztalatok szerint: a mintás, figurás vagy egyszínű? Szívesebben ül-e a játékfigurásra, vagy nem számít, vagy ellenkezőleg: látni akarja és ezért fel akar egyszerre állni?
Etetőszéket szép élénk színűt vettünk, amin hátul egy feltűnő katica van. Eleinte bele akart ülni, de mindjárt meg is fordulni, így gyakorlatilag etetni nem lehetett benne, míg meg nem unta, most meg már mindegy, ugyanúgy beleül, mint az éttermi szűk, ősrégi, kényelmetlen fa etetőszékbe az evés idejéig.
Kérem, tapasztaltak írjanak!
Szia, en a legolcsobb, legegyszerubb feher bilit vettem meg. A bili nem jatekszer, azt nem nezegetni kell, azzal nem jatszni kell.
Megorulok amikor autos meg mindenfele sipolos bilit latok. Szornyu es egy jo nagy butasag. Csak uzlet az egesz, a szulok pedig nem is tudom, de nem gondolkodnak amikor mintas bilit vesznek?
Szerintem a legegyszerubbet vedd meg, mert az nem jatek, de tenyleg!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hogy leköti a figyelmét, az mit jelent: idő előtt fel akar állni megnézni, vagy emiatt tovább ül rajta, vagy többször rá akar ülni?
Szerintem szörnyű ez a reklám-érdekvilág, és pont azért veszik meg a zenélő meg ki tudja milyeneket, mert akinek nincs tapasztalata, és nincs, akitől megkérdezze, elhiszi a reklámokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!