Mivel fertőtlenítitek a hűtőbe tehető rágókákat? (Azt írja langyos vízzel meg szappannal tisztítható, de én szívesebben kifőzném, ha lehet. ) Egyáltalán mi benne az a folyadék? Nem árthat a babának, ha esetleg kilyukad?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 20:44
1/5 anonim válasza:
Kifőzni nem lehet.Én általában csak elmosom,de használhatsz esetleg sterilizáló folyadékot hozzá.
2/5 anonim válasza:
Ha kifőzöd akkor kilyukad, eldeformálódik. Desztillált víz van benne, nyilván nem tesznek bele olyat, ami árthat. Ha mindenáron fertőtleníteni akarod, akkor vegyél folyadékot (Chicco) és abban áztasd 30 percig.
3/5 anonim válasza:
desztillált víz van benne, semmi baja nem lesz. Kisfiam is kirágott egy párat. Chicco fertőtlenítő folyadékba beleteheted.
4/5 anonim válasza:
Nálunk apa volt túlbuzgó, elsterilizálta a mikróban a hűtős rágókákat is. :) Az eredményt inkább csak képzeljétek el.
Én is a Chiccho fertőtlenítő folyadékot használom egyébként ilyen esetekben.
5/5 anonim válasza:
Én kézfertőtlenítős foly. szappannal mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!