Jogos a felháborodásom, vagy csak én gondolom, hogy ez bunkóság?
Sziasztok!
Történt,hogy a párom épp etette a kislányunkat,aki mostanában tanulgatja az önálló evést.
Virslit evett ketchuppal és a babám is fogott egy darabot a kezébe és kinálgatott minket,ahogy szoktuk mi neki...
Ekkor átjött a szomszédasszony,aki szokott vigyázni a lányomra,ha elintézni valóm van(apa havonta 1-szer jár haza)szóval..leült a párom mellé és beszélgettünk.
Egyszer csak a gyerkőc odakinálta a virslit neki is..és ő beleharapott :SSSSS,majd kivette a gyerek kezéből a darabot beletunkolta a ketchup-ba és vissza adta,hogy apának is adjon...én ledermedtem,még mi sem szoktunk beleharapni az ilyen ételekbe,csak úgy teszünk ,mintha...
erre ő ,még miután beleeszik a gyerekem ételébe,még odatolja a kaját, amit ő evett, a párom szájához...szegény férjem,láttam rajta,hogy lesápad ő is...aztán fogta azt a darabot és a tányér mellé tette...engem olyan undor fogott el!!!Egész nap mérgelődtem és sajnáltam,hogy nem szóltam rá,csak nem akartam megszégyeniteni!
Erre este átjön,a kislányom a mi ágyunba heverészet...fogta és beugrott hozzá az utcai ruhájában,,,meg egyébként is...feltette a napra a koronát,aztán szájon akarta puszilni...de ezen a ponton rászóltam,hogy ne puszilja szájon a gyereket!
De nem tudok megnyugodni,forr bennem,hogy mit képzel magáról!
Ti mit tennétek?
Ugye,nem én túlzom el?
Kérlek,írjátok meg a véleményeteket!
Köszönöm,hogy elolvastatok!
Nem egyszerű a Te "mamid" sem!
Sokat gondolkodtam,hogy mit ronthattam el,amiért az én szomszédasszonyom az hiheti,hogy olyan mondon folyhat az életünkbe,ahogy le is írtam!
Rájöttem,hogy nem hibáztam...sajnos ő ilyen,azóta tényleg visszább vettem a találkozgatást...és nincs több "esélye" ha mégegyszer olyan lehetetlen módon fog viselkedni,nem kertelek tovább!Nyíltan elmondok mindent,mert azóta is bennem vannak a dolgok!
Ő az az ember ,akinek nyújtod a kisujjadat és leszakitja a karodat...
Szia:)
Persze az ördög nem alszik..de igen bízom a páromban:)
Azóta már rendeződtek a dolgok,normálissá "szelídült" a kapcsolat a szomszédasszonnyal.Értem úgy,hogy vissza vett jócskán és nem kellett megbántanom sem.Azóta minden oké:)
Egyébként tényleg rendes nagyon..csak "kisiklott" anno:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!