Jogos a felháborodásom, vagy csak én gondolom, hogy ez bunkóság?
Sziasztok!
Történt,hogy a párom épp etette a kislányunkat,aki mostanában tanulgatja az önálló evést.
Virslit evett ketchuppal és a babám is fogott egy darabot a kezébe és kinálgatott minket,ahogy szoktuk mi neki...
Ekkor átjött a szomszédasszony,aki szokott vigyázni a lányomra,ha elintézni valóm van(apa havonta 1-szer jár haza)szóval..leült a párom mellé és beszélgettünk.
Egyszer csak a gyerkőc odakinálta a virslit neki is..és ő beleharapott :SSSSS,majd kivette a gyerek kezéből a darabot beletunkolta a ketchup-ba és vissza adta,hogy apának is adjon...én ledermedtem,még mi sem szoktunk beleharapni az ilyen ételekbe,csak úgy teszünk ,mintha...
erre ő ,még miután beleeszik a gyerekem ételébe,még odatolja a kaját, amit ő evett, a párom szájához...szegény férjem,láttam rajta,hogy lesápad ő is...aztán fogta azt a darabot és a tányér mellé tette...engem olyan undor fogott el!!!Egész nap mérgelődtem és sajnáltam,hogy nem szóltam rá,csak nem akartam megszégyeniteni!
Erre este átjön,a kislányom a mi ágyunba heverészet...fogta és beugrott hozzá az utcai ruhájában,,,meg egyébként is...feltette a napra a koronát,aztán szájon akarta puszilni...de ezen a ponton rászóltam,hogy ne puszilja szájon a gyereket!
De nem tudok megnyugodni,forr bennem,hogy mit képzel magáról!
Ti mit tennétek?
Ugye,nem én túlzom el?
Kérlek,írjátok meg a véleményeteket!
Köszönöm,hogy elolvastatok!
Semmi gond!
De nem,nincs közük egymáshoz ebben biztos vagyok!
Sőt pont a párom az ,aki zárja a kapukat stb.mert elege van ebből a viselkedésből!
Az viszont több,mint biztos,hogy neki vagy előtte akart fontosnak látszani!
Hidd el ha látnád őt és a férjemet,azt mondanád,kizárt,hogy köze legyen hozzá...
Most ahogy itt írtok nekem és átgondolom,egyre több olyan eset jön elő,ami eddig nem tünt fel,hogy gáz van vele!
Az az ember,aki minden tud,mindenről jól értesült,mindenhová "bejáratos" ...
Ha eljön velünk a boltba,akkor szinta kiveszi a gyereket a kezemből és úgy hozza-visszi,mintha az övé lenne :S
eddig örültem,hogy igy szereti a lányomat..mostmár nem is tudom!
Durva ám egy kicsit, hogy te még mindig bizonytalan vagy. Szépen le kell(ene) zárni a kapcsolatotok azon részét, hogy vigyáz a gyermekedre, és hogy illegálisan meg hívatlanul is beállít hozzátok. Azért fajult idáig a helyzet, mert kihasználható vagy, és meg lehet ezeket veled/veletek tenni, nem?
Tovább kéne lépni! Beszélj a hölggyel, és lépj tovább.
Nem vagyok bizonytalan,csak elkerülöm ha lehet a haragot,sértődést!Hálátlan sem akarok lenni,hiszen segitett nekem,megtudom oldani az életemet nélküle..de nem akarom elfelejteni,hogy számithattam rá!
Magamra haragszom talán leginkább,hogy hagytam igy "elfajulni" a dolgokat.Ebből a szemponból valószinűleg naiv vagyok,gondoltam ha én tudom a határokat más is.
Fiatal egyébként 30-as és van gyereke ,férje ,családja.
Lehet,hogy kevésbé érzi magát otthon fontosnak.
Az ő gyereke már nem szorul "babusgatásra".
De ez akkor sem indok,mentség a viselkedésére!
Kedves Kérdező,
több, mint 4 napja tetted fel a kérdést. Mit tettél azóta a helyzet megjobbítására, rendezésére?
Biztos, hogy nem vagy bizonytalan...? :)
17.10-es Kedves Hsz!
Lehet,hogy nem olvastad el a kommentjeimet?
Már írtam,hogy a kérdésemben emlitett esetet, másnap megbeszéltük!
Azt pedig,hogy mennyi idő kell a "leépitéshez" nem tudom!
Szeretném intelligensen intézni,a már előbb leírt indokok miatt!
Amit eldöntöttem,az az,hogy ha bármi olyan fog történni...hivatlan látogatás vagy valamit tolakodónak fogok érezni,azt azon nyomban rendezem vele!
Nem magamban mérgelődöm majd :)
SZia..
Azért a Te eseted is durva!
Én már elkezdtm a leépitést,csak csendesen..,hogy ne legyen sértődés..
Nálam is vendég volt a hétvégén és hiába látta,hogy nem vagyunk egyedül ez a mi szomszédasszonyunk,akkor is átjött,megint bejelentés nélkül,csak simán besétált :((egy teljesen átlátszó indokkal megint..de nem voltunk vele túl kedvesek..csak tárgyilagosan beszéltem hozzá,szerintem észre vette magát,remélem!
Nekem ez nem kell...hogy jöjjön-menjen ,mint ,aki itthon van!Iszonyú,hogy az ember élete egyszer csak "nyitott könyvvé" válik az ilyen emberek miatt!
Köszönöm,hogy írtál...és sajnállak Titeket is ...a "nénike" miatt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!