Ez csak szerintem bunkóság?
engem sokkal jobban bosszant, hogy fél kérdést ír csak ki, vagy annyira kevés infot ad meg, hogy nem tudunk segíteni.
de vesszük a fáradtságot és megkérdezzük a dolgokat de nem válaszol.
olyan érzésem van ettől mint ha azt hinné én tennék neki szívességet :O
nekem ez olyan furcsa. vagy nem értem miért kérdez, nyilván nem kíváncsi a válaszra, nem?
Teljesen egyetértek veled :) én párszor már odaírtam, hogy Szívesen... de még arra sem jött válasz.
Az ilyen emberek nem szoktak általában köszönni sem, ha beszállnak a liftbe, vagy ha beengeded őket autózás közben magad elé, természetesnek veszik.
De talán annál rosszabb nincs,mikor kiraknak egy kérdést,kapja a válaszokat, a kérdező pedig a lényegeket sokszor a kommentekbe írja és az addig kapott válaszok már nem helytállóak. De ez van.
Amúgy sokan nem mennek már vissza a válaszolt kérdésekhez, ezért nem fontos nekik hogy megköszönje.
Sok kérdező már magában eldöntötte, hogy szerinte mi a jó vagy inkább neki mi lenne a jó. És ha nem azt a választ adom (mert én máshogy látom), akkor lepontoz.
Én ettől mászok a falra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!