Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt más egyedülálló...

Van itt más egyedülálló anyuka is? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Én még terhességem alatt maradtam egyedül. 9 éves kapcsolat ért véget, mert a kedves apuka megcsalt. Lehet én vagyok a bolond, mert nem bocsájtottam meg neki, de nem megy. 3 hós múlt a kicsi, apuka nem is nézte meg és nem is kíváncsi rá. Azóta várja a másik nőtől is a gyereket. Annyira nehéz lelkileg. Úgy érzem nem élem túl ezt az időszakot. Imádom, szeretem a pöttömöt nem ez a baj. Csak minden este sírok, félve attól, ha felnő utálni fog amiért nincs apja és nem is ismeri. Meg tudunk élni 2en, mert dolgoztam évek óta, szóval ezzel sincs gond. Lelkileg nem igazán tudok helyrejönni, szerintem a kicsi is érzi, mert egyre nyűgösebb. Ti hogy bírjátok? Könnyebb lesz? Ezek csak kezdeti nehézségek? Köszönöm ha valaki válaszol.

2012. máj. 24. 22:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Remélem még olvasod a válaszokat!

Az első amit szeretnék tudatni veled, hogy legyél végtelenül BÜSZKE magadra, mert egyedül is képes vagy nevelni a gyermekedet, ezt soha ne felejtsd el!

Én 2 hónapos kora óta nevelem egyedül a fiamat.

Mikor 3 hós volt a fiam,akkor még nekem is ezek a gondolatok cikáztak a fejemben: Tönkretettem az életét a fiamnak, soha nem lesz új párom, miből fogom eltartani stb...

Volt, hogy a fürdőben feküdtem egy szál törülközőben a földön és üvöltöttem a fájdalomtól és kétségbeeséstől, szóval megértelek.

Mára eltelt 7 hónap.

Soha nem voltam még ennyire kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog. Pedig nincs még új párom, még mindig nem tudom hogy fogok munkát találni, mi lesz az óvodával stb...

DE: Rátaláltam önmagamra, tanultam a hibáimból,rájöttem hogy milyen erő és küzdés van bennem, amit soha nem gondoltam volna.

Te is, én is meg fogjuk csinálni, és boldog életet fogunk biztosítani a gyermekeinknek, csak hinni kell benne és tenni érte!

Egy 9 hónapos tündér anyukája!

2012. máj. 25. 17:42
 22/22 A kérdező kommentje:

19es válaszoló: én is abban bízok, hogy majd ő rájön milyen az apja. mire eljutunk odáig megpróbálok felkészülni a kereszt kérdésekre.

20as válaszoló: Köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat. Tudom, hogy azoknak az anyukáknak akik nem egyedülállóak is van problémájuk. Mert a gyereknevelés nehéz feladat 2 ember számára is. Ha tesó is van akkor pedig főleg, hiszen még kevesebb idő jut a házimunkára és magadra. Szóval én megértelek titeket is. Nem egyszerűek ezek dolgok. Más jellegű problémák, de vannak mind a 2 oldalról.

21es válaszoló: neked is nagyon köszönöm. Talán már nem félek annyira. Remélem nekem is sikerül túl lendülni a dolgokon.

Mindenkinek köszönöm! Jó egészséget nektek és a pöttömöknek!

2012. máj. 25. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!