Van itt más egyedülálló anyuka is? Hogy bírjátok?
Szia!
Remélem még olvasod a válaszokat!
Az első amit szeretnék tudatni veled, hogy legyél végtelenül BÜSZKE magadra, mert egyedül is képes vagy nevelni a gyermekedet, ezt soha ne felejtsd el!
Én 2 hónapos kora óta nevelem egyedül a fiamat.
Mikor 3 hós volt a fiam,akkor még nekem is ezek a gondolatok cikáztak a fejemben: Tönkretettem az életét a fiamnak, soha nem lesz új párom, miből fogom eltartani stb...
Volt, hogy a fürdőben feküdtem egy szál törülközőben a földön és üvöltöttem a fájdalomtól és kétségbeeséstől, szóval megértelek.
Mára eltelt 7 hónap.
Soha nem voltam még ennyire kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog. Pedig nincs még új párom, még mindig nem tudom hogy fogok munkát találni, mi lesz az óvodával stb...
DE: Rátaláltam önmagamra, tanultam a hibáimból,rájöttem hogy milyen erő és küzdés van bennem, amit soha nem gondoltam volna.
Te is, én is meg fogjuk csinálni, és boldog életet fogunk biztosítani a gyermekeinknek, csak hinni kell benne és tenni érte!
Egy 9 hónapos tündér anyukája!
19es válaszoló: én is abban bízok, hogy majd ő rájön milyen az apja. mire eljutunk odáig megpróbálok felkészülni a kereszt kérdésekre.
20as válaszoló: Köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat. Tudom, hogy azoknak az anyukáknak akik nem egyedülállóak is van problémájuk. Mert a gyereknevelés nehéz feladat 2 ember számára is. Ha tesó is van akkor pedig főleg, hiszen még kevesebb idő jut a házimunkára és magadra. Szóval én megértelek titeket is. Nem egyszerűek ezek dolgok. Más jellegű problémák, de vannak mind a 2 oldalról.
21es válaszoló: neked is nagyon köszönöm. Talán már nem félek annyira. Remélem nekem is sikerül túl lendülni a dolgokon.
Mindenkinek köszönöm! Jó egészséget nektek és a pöttömöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!