Egyedülálló anyukák pici babával, Ti hogyan kapcsolódtok ki?!
nem vagyok egyedülálló,de annyiban talán hasonlít a helyzetünk,h a férjem kb. reggel 7-kor elmegy és sokszor csak este 6 körül ér haza,de volt időszak, mikor később. Én arra kérném anyukámat, hogy vigye el a kisfiamat sétálni vhova egész délelőttre (kb.9-12-ig) és én addig bedőlnék az ágyba aludni egyet. ez lehetne a kezdet, mondjuk hétvégente. Ez élmény lenne a kisfiadnak is, te pedig hallanád egy kicsit a gondolataidat.
Ha kipihened magad, után jöhet a többi - barátnő, fodrász, olvasás, sport stb.
Szia.
Nekem egy 9 hónapos kislányom van és én is egyedül nevelem. Az-az 19 éves vagyok és amikor a barátom meg tudta,hogy gyereket várok akkor felszívódott. Most a szüleimmel élek és sokszor rájuk hagyom a picit. Az anya tejet le fejem neki cumisüvegbe és így akár egész napra is otthon tudom hogyni a nagymamával. Ha nagyon nem szeretnéd másra hagyni,akkor szerintem keress olyan masszőrt aki házhoz megy és vele eggyeztessél időpontot. Jobb ötletem nincs. :)
Kedves kérdező! Én pedig azt mondanám neked, hogy a gyerek érdeke is, hogy egy picit megtanuljon mással is együtt lenni és ne legyen ennyire rád utalva. Így lesz egy jól szocializált, nyitott fiad, egyéb esetben egy nehezebben alkalmazkodó gyerkőc, aki ordít, ha egy pillanatra is eltűnsz a látóhatárból.
10 hónaposan már nyugodtan rá lehet hagyni ismerősre, vagy babysitterre pár órát. Az fontos, hogy a baba megismerje őket, ne rögtön azzal kezdd el, hogy otthagyod ismeretlenül. Tehát először közös program, majd ő eteti meg a te felügyeleteddel, tisztázza stb.
Így tudod elkezdeni. Ha a baba megszokja a felügyelőt, akkor már nyugodtan elmehetsz fokozatosan emelve az időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!