Anyukák, akik nincsenek jóban az anyósukkal, adnátok tanácsot? Többi lent
Hogy miért, most nem lényeges, de nagyon nem kedvelem őt. Amikor terhes lettem, sőt már előtte is, elhatároztam, hogy megpróbálok vele megbarátkozni, mert ez mindkettőnk érdeke, és a lányomé is, főleg hosszú távon, de sajnos nem ment, sőt! A kérdésem az lenne, hogy mit mondjak a babámnak, hogy viselkedjek? Ő imádja, és ez így van jól, engem viszont konkrétan kiver tőle a víz ( a férjemet talán még jobban, ők nagyon nincsenek jóban, még én voltam közöttük mindig a villámhárító), görcsbe rándul a gyomrom, ha bejelentkezik, de nem szeretném, ha a lányom ezt érezné rajtam, hátha jóban tudnak majd lenni. Az nem jön össze, hogy elmegyek, és vigyázzon rá, mert nem is tud, és nem is akar, szóval végig velük kell lennem.
Volt valaki hasonló cipőben? Érdemes próbálkozni, vagy a gyerek úgyis érzi, ill. idővel ő is át fogja látni, miért is nem kedveljük,és megoldódik magától, és ne is görcsöljek ezen?
Bocsánat, ha kicsit hosszú volt, de olyan tanácstalan vagyok, és szomorú, emiatt az egész miatt! Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!