Létezik-e olyan, hogy a 2 hónapos gyermekem olyan dolgokat lásson amik nincsenek ott?
Ha hiszel benne akkor gondolhatod, hogy angyalokat/holtakat látja.
ha nem hiszel benne (mint én) akkor azt gondolod (amit én is gondoltam ilyenkor :)), hogy a fény-árnyék hatás tetszik neki.
Én semmiképp nem az ezoterikában keresem a megoldást, és mivel nem abba a topicba tetted a kérdést, ezért gondolom, hogy te is racionálisabb magyarázatot keresnél.
Szerintem próbálj meg belegondolni, hogy az ő perspektívájából mit láthat fekve? Árnyékok és fény váltakozása, akár felhők az égen, vagy madarak (gondolom fekszik, tehát nem is a temető részt látja, hanem az eget), esetleg szélben mozgó fák, vagy tényleg a saját tükörképe... Annyi minden lehet. Egy kisbabát még a függöny mozgása is órákra leköthet, hiszen neki minden új és érdekes.
Vagy a fény. Az én fiam az összes lámpának is gügyög és örül.
Ha hiszel a szellemekben akkor úgyis azt fogod hinni hogy azt látja. Ha nem hiszel bennük, akkor elfogadod, hogy ennyi idős gyerek bárminek tud örülni és gagyogni, a függönynek is amit megvilágít a fény.
Szerintem mindegy, hogy mit mondunk neked, te angyalokat akarsz, hát akkor legyenek angyalok. :)
Az én "hitembe" ez nem fér bele, én racionális vagyok, úgyhogy tőlem ezt biztosan nem fogod hallani (olvasni). Én azt mondom, hogy egy ilyen pici gyerek az ég világon MINDENT érdekesnek talál, és az igaz, hogy olyasmiket lát meg, amit te nem, de ez nem valami misztikumból adódik, hanem mert te sosem gondolnál arra, hogy a falon lévő szög, vagy a függöny ránca érdekes tud lenni - számára az.
De mondom, ha téged megnyugtat, vagy boldoggá tesz az angyalokban való hit, akkor ki vagyok én, hogy erről lebeszéljelek? A hit nem rossz dolog, és az meg úgysem derül ki soha, hogy kinek van igaza, szóval ezen kár vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!