Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik-e olyan, hogy a 2...

Anita0802 kérdése:

Létezik-e olyan, hogy a 2 hónapos gyermekem olyan dolgokat lásson amik nincsenek ott?

Figyelt kérdés
pl. már többször is előfordult,hogy nézz egy bizonyos pontot és beszélget vele kacarászik és gügyög pedig nincs ott semmi.számomra ez finoman szólva ijesztő mert csak akkor szokott ilyet csinálni mikor valaki beszél hozzá és ez tetszik neki és olyankor vissza nevet. na de ha nincs ott semmi??? eddig akárkinek mondtam mindenki csak annyit reagált hogy látja az angyalkáját és ezt mind ugy mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. tegyük hozzá hogy az a pont amivel a pont van az pont az ablak ami a ravatalozóval szemben mivel az út másik oldalán a temető.+ a nagymamám aki nagyon várta a születése után 6 nappal halt meg és még az orvosa is azt mondta hogy csak a fiamra várt azért tartott ki idáig.amint látta másnap meghalt. és ő a ravatalozó mögött van eltemetve. most én vagyok teljesen hülye vagy a 2 dolog között van összefüggés?
2012. jan. 23. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegyik baba csinálja, aztán elmúlik ne aggódj.
2012. jan. 23. 20:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha hiszel benne akkor gondolhatod, hogy angyalokat/holtakat látja.

ha nem hiszel benne (mint én) akkor azt gondolod (amit én is gondoltam ilyenkor :)), hogy a fény-árnyék hatás tetszik neki.

2012. jan. 23. 20:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Az ablakra néz? Mert akkor lehet a saját tükörképét látja. Az én kislányom nagyon szereti magát nézni a tükörben. Mosolyog magának:-)
2012. jan. 23. 20:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Én semmiképp nem az ezoterikában keresem a megoldást, és mivel nem abba a topicba tetted a kérdést, ezért gondolom, hogy te is racionálisabb magyarázatot keresnél.

Szerintem próbálj meg belegondolni, hogy az ő perspektívájából mit láthat fekve? Árnyékok és fény váltakozása, akár felhők az égen, vagy madarak (gondolom fekszik, tehát nem is a temető részt látja, hanem az eget), esetleg szélben mozgó fák, vagy tényleg a saját tükörképe... Annyi minden lehet. Egy kisbabát még a függöny mozgása is órákra leköthet, hiszen neki minden új és érdekes.

2012. jan. 23. 20:55
 5/17 A kérdező kommentje:
a gond az hogy nem feküdt hanem a vállamon feküdt ép büfiztetni próbáltam és a sötétkék 0 mintás sötételő függöny be volt húzva tehát a madár,fény,árnyék,felhő kizárva. pont ezért volt olyan ijesztő mert kizárt hogy bármi volt ott amire válaszolgatva magyarázhatott volna.
2012. jan. 23. 21:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Maga a függöny is elég.
2012. jan. 23. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Vagy a fény. Az én fiam az összes lámpának is gügyög és örül.

Ha hiszel a szellemekben akkor úgyis azt fogod hinni hogy azt látja. Ha nem hiszel bennük, akkor elfogadod, hogy ennyi idős gyerek bárminek tud örülni és gagyogni, a függönynek is amit megvilágít a fény.

2012. jan. 23. 21:11
 8/17 A kérdező kommentje:
alapvetően nem hiszek a szellemekben de lassan már nincs más magyarázatom. nem volt sem fény sem lámpa. ez kora reggel volt csak az éjjeli lámpa világított a szoba másik végében. a függöny pedig valami vászon szerű anyag tehát nem fénylik nincs rajta minta,nem csillog stb. engem inkább ez az angyalkás rész érdekelne hogy erről hallott már valaki valamit?? ezt mire mondják?
2012. jan. 23. 21:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, hogy mit mondunk neked, te angyalokat akarsz, hát akkor legyenek angyalok. :)

Az én "hitembe" ez nem fér bele, én racionális vagyok, úgyhogy tőlem ezt biztosan nem fogod hallani (olvasni). Én azt mondom, hogy egy ilyen pici gyerek az ég világon MINDENT érdekesnek talál, és az igaz, hogy olyasmiket lát meg, amit te nem, de ez nem valami misztikumból adódik, hanem mert te sosem gondolnál arra, hogy a falon lévő szög, vagy a függöny ránca érdekes tud lenni - számára az.

De mondom, ha téged megnyugtat, vagy boldoggá tesz az angyalokban való hit, akkor ki vagyok én, hogy erről lebeszéljelek? A hit nem rossz dolog, és az meg úgysem derül ki soha, hogy kinek van igaza, szóval ezen kár vitatkozni.

2012. jan. 23. 21:22
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
Az én kisfiam is csinálta ezt, mikor még ilyen pici volt. Én mondjuk hiszek abban, hogy a pici babák még sok mindent látnak, amit mi már nem. Szóval én hinnék benne, hogy a nagyijával beszélget :)
2012. jan. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!