Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik-e olyan, hogy a 2...

Anita0802 kérdése:

Létezik-e olyan, hogy a 2 hónapos gyermekem olyan dolgokat lásson amik nincsenek ott?

Figyelt kérdés
pl. már többször is előfordult,hogy nézz egy bizonyos pontot és beszélget vele kacarászik és gügyög pedig nincs ott semmi.számomra ez finoman szólva ijesztő mert csak akkor szokott ilyet csinálni mikor valaki beszél hozzá és ez tetszik neki és olyankor vissza nevet. na de ha nincs ott semmi??? eddig akárkinek mondtam mindenki csak annyit reagált hogy látja az angyalkáját és ezt mind ugy mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. tegyük hozzá hogy az a pont amivel a pont van az pont az ablak ami a ravatalozóval szemben mivel az út másik oldalán a temető.+ a nagymamám aki nagyon várta a születése után 6 nappal halt meg és még az orvosa is azt mondta hogy csak a fiamra várt azért tartott ki idáig.amint látta másnap meghalt. és ő a ravatalozó mögött van eltemetve. most én vagyok teljesen hülye vagy a 2 dolog között van összefüggés?
2012. jan. 23. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Ez csak saját vélemény és meglátás:bölcsiben dolgozom, találkoztam rengeteg olyan gyerkőccel, aki mesélt általa látott emberekről, vagy megkérdezték, ki az aki a kályhánál áll(nem volt ott senki), és a szülők is rengeteg ilyenről számoltak már be.Én hiszek benne, hogy egy ideig látnak olyat, amit mi már nem, de aggódnod nem hiszem hogy kell.Ilyenkor gondolj bele, hányszor hallottál olyat, hogy egy gyereket bántott egy szellem, vagy akár angyal(minek nevezed)?Sosem :) Félned nem kell, az meg hogy miben hiszel, az csak rajtad múlik.
2012. jan. 23. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Állítólag a babák 1 éves korukig látják a szellemeket. Az én lányom is sokat nevet meg beszél a semminek. Kicsit fura, de hajlok afelé, hogy elhigyjem.

Tanultam régen rajzelemzést is és abban van egy olyan, hogyha nem rajzol szemgolyót a gyerkőc csak egy karikát a szemnek, akkor látja a szellemeket. És, hogy sajnos a szülők rontják el ezt az egészet azzal, hogy rossz dolognak állítják be a gyerek előtt ezt az egész dolgot. Hogy butaság a képzeletbeli barát meg ilyenek.

2012. jan. 24. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Én hiszek az ilyen dolgokban.

Másfél éves lányom is integetett a szobában valaminek, amit/akit én nem láttam.

Mikor kérdeztem tőle mit csinál mondta, hogy: "pá-pá bácsi"

Kérdeztem tőle visszaintegetett-e a bácsi, azt mondta, hogy nem.

Erre újra kérdeztem, hogy mosolyog-e és a kislányom azt válaszolta, hogy igen.

Szerintem ők ennyi idősen még nem találnak ki ilyeneket.

2012. jan. 24. 13:20
 14/17 anonim válasza:
aztaa :) parás dolgok ezek :) az én 1 éves öcsémen még nem tapasztaltam ilyet szerencsére...amúgy kisebb korukban tényleg MINDENT érdekesnek találnak szószerint :D
2012. jan. 24. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
jujj 13-mas, beleborzongtam!
2012. jan. 24. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Az enyém szerencsére nem csinálja/csinálta, most már több, mint egy éves! Viszont nővérem lánya egész kis óta csinálta, volt, hogy semmi nem történt, csak egy pontot nézett, és sírt! Alig lehetett megvigasztalni! Amikor már nagyobb volt, és mondott szavakat, akkor volt olyan, hogy ugyancsak nézett egy pontot, és közben nevetgélt, és mondta, hogy baba-baba! Olyan is volt, hogy sírt, és közben azt mondogatta, bácsi, bácsi! Ettől függetlenül én sem hiszek sem szellemekben, sem abban, hogy a gyerekek látnak dolgokat, de viszont az nagyon rémísztő volt, amikor tesóm lánya ilyeneket csinált! Szerencse, kinőtte, most már 4 éves, talán olyan 2 és fél éves koráig csinálta! Mondom, szerencse, az enyém nem csinál ilyeneket, és remélem, nem is fog!
2012. febr. 7. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Elfelejtettem! Nővéremék a nagyszülői házban laknak, ahol a nagymamám meghalt 10 éve! Nagypapám már régebben meghalt, de ő nem ott a házban! Amikor a kicsi sírt, és azt mondta, hogy néni néni, akkor tesóm azt csinálta, hogy elővette a régi fényképeket, és keresett többet is a nagyiról! És megmutatta a lányának! Hátha alapon! Azt hittük, ha netalántán őt látta, akkor megijed, vagy lesz valami reakció! De semmi! Több képet is mutattunk róla, de semmit nem reagált! Akkor talán olyan 2 éves lehetett, vagy nem is tudom!
2012. febr. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!