Májusba valószinű el tudnék menni dolgozni. Eddig ugy volt anyós megy nyugdijba és ő vigyáz a fiamra, de sajnos nincsenek meg az évei? Többi lent
heti 10ezerért? az rablás!
de komolyan,ennyi erővel bébiszittert is fogadhatna....
szerintem tényleg kérdezz meg egy barátnőt,de olyat aki nem kér el hetente 10ezret gyerekvigyázásra
ha én vigyáznék egy barátnőm gyerekére,vagy rokon gyerekére,megbeszélnénk,hogy hoz a gyerekének mondjuk gyümölcsöt,innivalót,pelenkát,popsitörlőt,esetleg valami babadesszertet amit eszik a kisgyerek,és akkor vigyáznék rá ingyen,ha valami helyre vinném ahol mondjuk van belépő pár száz Ftos azt előre megbeszélném azt kifizetné és ennyi
A párom nővére munkanélküli imádják egymást de most fog lejárni a négy hónapja. Mondtam neki ha nem talál melót én adok neki 30 is egy hónapra de tudom hogy az nem lesz neki elég. Mármint nem jönnek ki belőle. Ha más nem lesz és nem fog találni melót akkor oda le tudom rakni de nem tudom hogy meddig?! Ő lenne amugy a legjobb megoldás mert tényleg imádják egymást...
Más anyukára nem gondoltam de nem rossz ötlet. Majd "körülnézek":)! Köszi a tippet!
4. válaszoló! amit felsoroltál + az ebéd, uzsi, az megvan heti 10.000.-
szerintem egyáltalán nem rablás, sőt korrekt!
számold ki a bölcsit, többre jön ki! nálunk 600.-/nap az étkezés, gyümölcsöt kell vinni, csoport pénz van +pelus, wc papír, papírzsepi, füzetek, gyurma.
Számoljuk azt is bele hogy az anyuka ugy megy el és ugy dolgozik egész nap hogy tudja a gyermeke jó helyen van, figyelnek rá egész nap. Szerintem korrekt dolog, ennyit én is adnék. Egy bébiszitter (ha ő van vele addig amig én dolgoznék) munkaidő+haza/ill odaut 10 óra tuti lenne. Ha 700 forinttal számok 7000 forint. Egy hónapba ha minden hétköznap vigyáz rá 140ezer forint!!! És akkor egy tök idegen vigyáz a fiamra akit nem ismerek. Akkor inkább odaadom a gyesem+családi és akkor a bnőm vigyáz rá, negyed annyiért!
Csak találni kell olyan embert aki vigyáz egyszerre két lurkóra! Ez a nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!