Milyen komoly következménye lehet, ha a 8 hetes babámnak anyósom felvétel közben nem tartja meg a fejét?
Nálunk ugyanez volt a helyzet. Pedig ő is felnevelt 2 gyereket. De így??????
A lányomnak a mai napig nem tudja normálisan kitörölni a fenekét, punciját. Mikor hazahozom tőle, egyből mosom a gyerek popóját, mert félig kakisan hagyja.
Neki is volt(van) lánya! Igazán tudhatná, hogyan kell bánni vele! Sík ideg vagyok!
(bocs, ha off voltam)
Ha felveszi és nem tartja meg a gyerek fejét az meg szépen hátravágja magát...
Ne engedd hogy felvegye ültesd le és add az ölébe.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Azt tervezem, hogy megvárom a legközelebbi látogatásukat és ha akkor is úgy veszi fel, kiveszem a kezéből és nem engedem, hogy felvegye. Ez pedig az ő rémálma egyébként is, hogy majd nem engedem, hogy felvegye az unokáját. Hát így teljesülni is fog és még én leszek a hibás, az tuti.
Már leültünk beszélgetni erről és azzal jött nekem, hogy felnevelt 2 gyereket. Utálom ezt a mondatot és ez kibúvó? Hát szerintem nem!
Nekem is majd szétrobban a fejem amikor ilyeneket csinál és nem tudok higgadt maradni, vagyis eddig visszafogtam magam, de ezután oda fogom neki mondani olyan keményen, hogy akkor meg tuti ő fog megsértődni, de nem fog érdekelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!