Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sokan...

Miért van az hogy sokan nincsenek jóban az anyósukkal, és nem szeretik? Én jóban vagyok vele. Csak kíváncsiság.

Figyelt kérdés
Lehet azért mert én egy percet sem laktam vele. Nem tudom ez ok e,és ha éltem volna vele másképp gondolnám. Már 5 éve vagyok a párommal,de eddig nem bántott meg nem is szól bele semmibe.
2009. dec. 15. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem korántsem mindig az anyósok a sárkányok akik védik a pici fiukat. Sokszor olvasok itt hisztis feleségekről. Ha jön, segít, mondja mit csináljon akkor az a baj. Ha nem látogatja az unokát, nem körülötte forog a világ akkor az a baj...
2009. dec. 15. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsés vagy!
2009. dec. 15. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van az elsönek.

Szerintem sok fiatal nem is akar alkalmazkodni az anyóshoz, és sokan elvárják hogy az anyósnál laknak de ök dirigálhasanak.

Amit nagyon utálok mikor azt olvasom, hogy "gyereket várok ha megszületik hogyan tartsam távol az anyóst. Igaz náluk lakunk , ö föz, ö mos és takarít ránk, az szuper lesz, de a gyerekemhez ne érjen." na ettöl a falra mászok. ha nem tetszik költözzenek el.

Persze vannak anyósok akik kibirhatatlanok, de azért sok esetben a fiatalok nem akarnak alkalmazkodni.

2009. dec. 15. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát én soha semmit nem ártottam a párom anyjának, (bár a házasságtól még messze vagyunk) mégis elküldött a k.rva anyámba, szerinte én nem illek a fiához..:S
2009. dec. 15. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Az én anyósom még most is "babusgatja" a fiát.Nem zavar valószínű azért, mert nem lakunk együtt és amúgy nem szól bele az életünkbe.

Ennek ellenére nagyon bírom, mert jó fej.

2009. dec. 15. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Az igazság az,hogy az anyós-meny viszály alakulásában az anyósé szinte mindig a fő szerep.Persze vannak hisztis p-k is,nem azt mondom,de az esetek 90%-ban anyós tehet az ellenségeskedésről.Én még nem láttam kiírva ide kérdést,és nem is hallottam senkit azért panaszkodni,mert a menye uralni akarja anyósék életét,intézkedni akarna náluk,mindenbe bele avatkozik,ossza a kéretlen idegesítő tanácsait...stb...Viszont nagyon sok menytől olvastam hallok ilyen panaszt anyósra.Szerencsés az akinek olyan anyósa van,aki nem avatkozik a fiatalok életébe,és akkor segít amikor megkérik rá.Viszont sajnos nagyon sok a pofátlan tolakodó nő,aki nem bírja elviselni,hogy már egy másik nő gondoskodik a fiáról,hogy ha nem függenek tőle.Azért mert idősebb,és a fia megházasodott úgy érzi alá van neki a család rendelve.Pedig ez nincs így,senki nem alárendeltje a másik embernek,és mindenkinek tiszteletben kell tartani a magán életét.Még akkor is,ha a felnőtt gyerekünkről van szó.És nem kell alkalmazkodni a fiataloknak anyóshoz!!!Miért kellene?Alakítsák ki a saját életüket a saját szokásaikat a saját szájuk íze szerint!!!Alkalmazkodni akkor kell,ha együtt él a 2 generáció.Akkor pedig mindenkinek!!Ha pedig erre nem hajlandóak sem a fiatalok sem az idősek,akkor nem kell együtt lakni,megoldást kell találni a fiataloknak.
2009. dec. 15. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk nálunk az szokott lenni a probléma,hogy a "drága"anyosom midig beleszol mindenbe.Azt elvárja,hogy vele szépen beszéljünk,de ő mindig szidja az én édesanyám.(és én erre ugrok)Ha valamit én mondok az hülyeség,de ha az orvos ismmerőse mondja ugyanazt,akkor az 100%.
2009. dec. 15. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Mert az anyósom egy buta alkoholista, aki kihasználná a fiát, akit gyerekkorában elhanyagolt, és emiatt most 35 évesen is vannak egészségügyi gondjai. Ez az alap, ebből indul a többi probléma. Nem tudod, milyen mázlid van.
2009. dec. 15. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nálam nincs ilyen probléma. Szeretem az anyósom,ahogy a párom is az övét. Nagyon jóban vagyunk egymás nagyszüleivel is. Mi mikor eldöntöttük hogy összeköltözünk,egy percig sem gondoltuk hogy valamelyikünk szüleinél kellene. Nem éltünk együtt amíg nem tudtunk külön költözni.
2009. dec. 15. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

van egy ismerősöm, akik külön élnek, de nagyon belemászik anyós az életükbe

mondok egy példát: vasárnap reggel 7-kor felébredtek a csörömpölésre, és (a nem velük lakó) anyós a konyhában mosogatott (?_:SDFJÉSL??), a saját vészhelyzet esetére kapott kulcsával bement és rendberakta a kupit

aztán megsértődött, mikor mondták neki, hogy ezt azért mégse

2009. dec. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!