Miért van az hogy sokan nincsenek jóban az anyósukkal, és nem szeretik? Én jóban vagyok vele. Csak kíváncsiság.
Figyelt kérdés
Lehet azért mert én egy percet sem laktam vele. Nem tudom ez ok e,és ha éltem volna vele másképp gondolnám. Már 5 éve vagyok a párommal,de eddig nem bántott meg nem is szól bele semmibe.2009. dec. 15. 19:25
11/12 anonim válasza:
Szerencsés vagy.Az én anyosóm,csak szemtől-szembe kedves,a hátam mögött meg pofázik,ja és mérhetetlenül okos,amit kinem állok benne.Én laktam nálla 5évet.Ha kitakaritottam az volt a baj mindig,hogy milyen surolószerrel csináltam,nehogy összekarcoljam a szép fürdő szobáját.Ha főztem ott okoskodott,hogy azt nem ugy kell.Elmondom ehetetlen a kajája,és ezt nem rossz indulatbol mondom.egy héten 1szer lehetett mosni,a gépből kivéve összekellett hajtani a ruhákat és másnap kiteregetni.Néha nagyon büdösek voltak.Egyik nap kegyetlenül összevesztünk,kijött belöllem minden amit lenyeltem.Hidd el alkalmazkodtam,bármit megtettem volna.Aznap rácsaptam az ajtót és már nem mentem haza.Anyuhoz mentem,késöbb rendeződött minden.Évek teltek el mire ujra szoba álltunk egymással.Mára már tudom kezelni a hülyeségét,ha megbánt poénosan visszavágok.Tudja meddig lehet feszegetni és tudja nem fogom már magam hagyni.Nem tudok mást tenni a férjem anyja és a kislányom mamája.
12/12 anonim válasza:
Elöző vagyok,14éve az anyósom.Nekem ezt dobta a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!