Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Macskatartó babás anyukák,...

Macskatartó babás anyukák, kikészülök! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy 10 éves szobacicám, meg egy 10 hónapos babám. Születése előtt állandóan az ölemben volt a macsek, mindig velünk aludt, imádtam, bár akkor is rengeteget nyávogott. Mikor megszületett a kicsi, kizártuk a szobából, mert rengeteg szőrt hagy maga után, meg mászkált a fejemen éjszaka (nem csak az enyémen...)és együtt alszunk a babával. 6 hónapig nem is volt különösebb gond, de azóta állandóan felvernyákol éjszaka, ugrál az ajtóra. Muszáj kimennem hozzá, mert felébred a kicsi. Totál kész vagyok már a kialvatlanságtól. Nappal meg állandóan rakosgatom arrébb, mert a baba folyton elkapja, és tépi, egy pillanatra nem hagyhatom őket egyedül, félek, hogy megkarmolja. Ajándékozzam el, vagy van más megoldás? Úgy sajnálom, de megőrjít!!!!

2012. máj. 23. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

szóval amienk ilyen,egy nagyméretű kutya ketrecből készült és OSB lapok a pihenők

a kaparó bolti

az etető felakasztható

és cica játékok lógnak

szerencsétlen ,szörnyű sorsú állatok .....

:))))))))))

2012. máj. 23. 16:40
 12/20 Kerria ***** válasza:
54%

Lepontoztatok! Köszönöm szépen!

Azért csak azt szeretném megkérdezni, hogyha engem lepontoztatok, akkor aki velem ért egyet, az miért 100%-ot kapott?

Nem kifejezetten érdekelnek a pontszámaim, de ezt felháborítónak tartom, mert nem írtam semmi bántót, se a kérdezőnek, se az állattal kapcsolatosan! Sőt kifejtettem kétféle megoldást is, amelyek nálunk beváltak...

2012. máj. 23. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 11-es! Azért van különbség a "macska box" ( [link] és az általad linkelt ketrec között. :) Egy macskaszállítóban a legtöbb macska még megfordulni se tud kényelmesen, nemhogy wc-zni, stb. Szóval az nem ajánlatos...
2012. máj. 23. 17:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyikőtöknek a választ! Igazából én sem tudnám elajándékozni, csak ki vagyok akadva. Sajnos nem jutottam előrébb, mert: 6 éve ivartalanított nőstény, ivartalanítás óta nem hagyja magát fésülni; babát nem tudjuk másik szobába rakni, mert nincs; Fürdőszobán nincs ajtó; nem megyek ki hozzá mindig, de előbb-utóbb kinyitja az ajtót a kilincsre ugrálva. Mindegy, majd túl leszünk rajta.
2012. máj. 23. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan ez volt a helyzet!!!Pontosan ugyan ez!!!Szerencsére mi kertes házban lakunk, szereltünk fel cica ajtót. Eleinte nagyon aggódtam, mivel 6 évig szobacicák voltak(két cicánk van), de nagyon hamar megszokták a kijárást!!!Hamar "össze engedtem" a babámat a cicákkal, hogy ismerkedjenek, szokják egymás jelenlétét, ez szerintem nagyon fontos! Előfordult, hogy mellé feküdtek amikor elaludt pl. a kertben a pokrócon, és doromboltak Neki.Én is féltem, hogy nyúzza,húzza a kislányom, de soha még csak rá sem fújtak!!!Inkább arrébb mennek mind a mai napig.
2012. máj. 23. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
ki mit nevez annak ,az hogy a magad sekélyes elképzeléseidből indulsz ki ....
2012. máj. 23. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:
itt-bár lehet hogy azért mert külföld - minden ilyen helyet így hívnak...
2012. máj. 23. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:

11 -nek:

Először is: Nem értem, miért támadsz egyből, mikor én csak segíteni akartam. Félreérthetően fogalmaztál és emiatt többen azt gondolták, hogy állatkínzó vagy. Csak küldtem egy képet, hogy egy átlagos magyar ember mire gondol a "macska box" szó használatakor. A "box" szó dobozt jelent (esetleg ládát) és nem ketrecet.

Másodszor pedig: Nem tudom, milyen országban élsz, ahol ez mást is jelent, de honnan kéne nekem azt tudni, hogy nem Mo-n élsz?

Harmadszor pedig: Miért nekem vannak "sekélyes elképzeléseim", mikor te nem tudsz elvonatkoztatni a saját országod nyelvétől egy magyar oldalon?

2012. máj. 23. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
mert egyből azt vizuálod hogy bezárja az ember,nem kérdezel ..ez a sekélyes
2012. máj. 23. 22:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Elárulnám, hogy a 8-as hozzászóló nem én voltam. Viszont mikor olvastam a "macska box"-os hozzászólásod, én is nyeltem egy nagyot. Aztán lejjebb görgettem és láttam hogy linkelted a képet a ketrecről. Ekkor írtam 13-as ként. Aztán rám támadtál. Kérlek ennek tudatában olvasd végig még egyszer.
2012. máj. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!