Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kikészülök az altatástól,...

Kikészülök az altatástól, meddig fog ez így menni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4,5 hónapos. Eddig se aludt el könnyen, de pár napja egy rémálom. Már nagyon jól megy neki a hasról hátra fordulás. A gond az, hogy csak hason tud aludni, de amint lerakom rögtön megfordul, vissza még nem tud de így már nem alszik el. kb ezerszer játszottuk el ma is, 1 órán keresztül. Próbáltam azt is, hogy a hátán hagyom, hátha úgy szeretne aludni, de keserves sírás lett belőle, mert annyira fáradt volt. Hiába voltam ott mellette. Régebben volt, hogy az ölemben altattam el, de ha felveszem akkor meg annyira mozog, hogy majd kiesik a kezemből, tiszta erőből megfeszíti magát. Tudom, hogy ez mind a mozgásfejlődés miatt van. Nyugtassatok meg, hogy ez is elmúlik, mert ez így katasztrófa. Másnak is volt így, mikor lett jobb? Abban reménykedem ha vissza is tud majd fordulni akkor könnyebb lesz.
2012. ápr. 2. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ez egy gyors átmeneti időszak volt, szerintem nem tartott egy hétig.

Mikor megtanult állni, akkor volt még egy ilyen 'izgalmas' időszak, de annak is hamar vége lett.

Kitartást!

2012. ápr. 2. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez a gond,de fordítva!

Lányom csak oldalt meg háton szeret,de amint éjszaka álmában elgurul és észre veszi,hogy hason van,rögtön sír!!

Hálózsákot nem próbáltad??

Mert nekem is ajánlották,meg hozzá egy takaró,hogy ne tudjon forogni és nem fog felkelni!

Kitartást!!

2012. ápr. 2. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lánykám 9 hós,hálózsákos kezdettől fogva,és tessék, pár napja forog össze-vissza! Épp most írtam róla egy kérdést ki! :) Biztos mozgásfejlődés van náluk! Kitartás Neked! Az én lányomat se lehet elringatni, eddig letettem hanyatt,és úgy ébredt,ahogy elaludt! :)
2012. ápr. 2. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én beszűkíteném a kiságyat éjszakára egy nagy, hosszú plüssfigurával, vagy takarót göngyölnék össze. Szűkebb helyen nem tud átfordulni.
2012. ápr. 2. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én babám hátról hasra fordul és utál hason lenni. Én kitámasztom azt az oldalát, amelyik oldalra fordulni szokott (másikra meg úgysem tud:))
2012. ápr. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!