Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes babának véletlenül...

5 hetes babának véletlenül bevertük a fejét. Volt már valaki így? Nagyon aggódunk. Ugye nem lesz baja?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha hány, rosszul állnak a szemei, nem tudod felébreszteni, aluszékinyabb a szokásosnál, nem úgy viselkedik mint szokott, irány a kórház.

Nem is tudom hogy jut eszébe a párodnak ilyen, még a fejét sem tudja tartani a pici ....

2012. máj. 22. 23:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük a válaszokat. Semmi rosszat nem akarunk neki, nagyon szeretjük.
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kellett volna dobálni ilyen pici babát, de ha már megtörtént, tanulni kell belőle. Tényleg nem is tudja ilyen korba tartani a fejét, tartani kell!!! Az én 2 évesem megcsúszott, hanyatt esett a betonon, ugyan sapkába, de beütötte a fejét, sírt, bevittem a Bethesdába koponyaröntgenre, így megnyugodtam, nem találtak semmit. Sosem tudtam volna magamnak megbocsátani. Jobban kell vigyázni. 3 hósan leesni a kanapéról az sem semmi. Előfordul, de a Babák feje köztudott lágy, később erősödik meg a koponya. Reméljük nem lesz baja!
 14/22 anonim ***** válasza:
Vigyázzatok nagyon arra a picire,légyszíves !!!
2012. máj. 22. 23:17
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen, tudjuk, hogy tartani kell a fejét. Csak gyorsabban emelte fel és a feje fölé emelte, ennyi az egész. Csak ott volt a plafon... kicsit alacsony a kelleténél.

De a lényegen nem változtat az egész. :(Ha tehetném visszacsinálnám az egészet..... :(

2012. máj. 22. 23:18
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

8-as vagyok

79 %-osnak

az én gyerekem 3 éves, tehát a két baleset nem 1, hanem 3 év alatt következett be, a körülmények ismeretében nem tartom magam emiatt sem rossz sem felelőtlen anyának, és örülök, hogy 3 év alatt ennyivel meg is úsztuk, te meg még jobban örüljél, hogy nálatok soha semmilyen baleset nem történt még

a másik, hogy ebben az esetben a kérdező és a férje figyelmetlenek voltak, rosszul sült el a dolog, biztos lehetsz benne, hogy tanultak az esetből, és az is igaz hogy 5 hetes korban még nagyon kicsi ehhez

de az én kisfiam imádta amikor az apja dobálta, hangosan kacarászott örömében, és soha semmi baja nem lett tőle

2012. máj. 22. 23:18
 17/22 boer beata ***** válasza:
100%
5 hetes babat meg NEM SZABAD dobalni...
2012. máj. 23. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:
25%

Én is azt írtam, hogy se lóbálni, se dobálni nem lehet, mert ugyanaz, mintha megrázta volna. De a primitív kérdező le is pontozott. Már a cselekedetével bizonyította az alkalmasságát.

Gratulálok "anyuka"

2012. máj. 23. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

Én is egyetértek a 8-assal, illetve azokkal, akik nem tituláltak rögtön borzalmas, felelőtlen szörnyetegnek, kedves Kérdező.

Tény, hogy ilyen pici korban nagyon kell rájuk vigyázni, de az is, hogy meglepően jól bírják a gyűrődést.:) Ráadásul az apukák gyakran nem fogják őket olyan ügyesen, mint mi.

Nem hiszem, hogy ezt a jelentetet úgy kellene elképzelni, hogy az apa őrült módon rázogatta a babát. Egyébként is, ha esetleg padlásszobáról vagy ferde plafonú szobáról van szó, néha elnézi az ember az arányokat.

Azóta tapasztaltál valami változást a pici viselkedésében, közérzetében?

2012. máj. 23. 12:15
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem lóbálták, nem dobálták, hanem emelték.

Azért elég nagy a különbség közte...

A plafon pedig fa, nem beton. Persze, ettől még nem jó, hogy beutötte a gyerek a fejét, de nem kell egyből támadni a kérdezőt!

Nem szándékosan csinálták, véletlen volt.

Bárkivel előfordulhat.

2012. máj. 23. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!