5 hetes babának véletlenül bevertük a fejét. Volt már valaki így? Nagyon aggódunk. Ugye nem lesz baja?
Ha hány, rosszul állnak a szemei, nem tudod felébreszteni, aluszékinyabb a szokásosnál, nem úgy viselkedik mint szokott, irány a kórház.
Nem is tudom hogy jut eszébe a párodnak ilyen, még a fejét sem tudja tartani a pici ....
Igen, tudjuk, hogy tartani kell a fejét. Csak gyorsabban emelte fel és a feje fölé emelte, ennyi az egész. Csak ott volt a plafon... kicsit alacsony a kelleténél.
De a lényegen nem változtat az egész. :(Ha tehetném visszacsinálnám az egészet..... :(
8-as vagyok
79 %-osnak
az én gyerekem 3 éves, tehát a két baleset nem 1, hanem 3 év alatt következett be, a körülmények ismeretében nem tartom magam emiatt sem rossz sem felelőtlen anyának, és örülök, hogy 3 év alatt ennyivel meg is úsztuk, te meg még jobban örüljél, hogy nálatok soha semmilyen baleset nem történt még
a másik, hogy ebben az esetben a kérdező és a férje figyelmetlenek voltak, rosszul sült el a dolog, biztos lehetsz benne, hogy tanultak az esetből, és az is igaz hogy 5 hetes korban még nagyon kicsi ehhez
de az én kisfiam imádta amikor az apja dobálta, hangosan kacarászott örömében, és soha semmi baja nem lett tőle
Én is azt írtam, hogy se lóbálni, se dobálni nem lehet, mert ugyanaz, mintha megrázta volna. De a primitív kérdező le is pontozott. Már a cselekedetével bizonyította az alkalmasságát.
Gratulálok "anyuka"
Én is egyetértek a 8-assal, illetve azokkal, akik nem tituláltak rögtön borzalmas, felelőtlen szörnyetegnek, kedves Kérdező.
Tény, hogy ilyen pici korban nagyon kell rájuk vigyázni, de az is, hogy meglepően jól bírják a gyűrődést.:) Ráadásul az apukák gyakran nem fogják őket olyan ügyesen, mint mi.
Nem hiszem, hogy ezt a jelentetet úgy kellene elképzelni, hogy az apa őrült módon rázogatta a babát. Egyébként is, ha esetleg padlásszobáról vagy ferde plafonú szobáról van szó, néha elnézi az ember az arányokat.
Azóta tapasztaltál valami változást a pici viselkedésében, közérzetében?
Nem lóbálták, nem dobálták, hanem emelték.
Azért elég nagy a különbség közte...
A plafon pedig fa, nem beton. Persze, ettől még nem jó, hogy beutötte a gyerek a fejét, de nem kell egyből támadni a kérdezőt!
Nem szándékosan csinálták, véletlen volt.
Bárkivel előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!