Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor ha a kúp véletlen...

Mi van akkor ha a kúp véletlenül a hüvelybe ment?

Figyelt kérdés
Nem biztos csak annyira ugrált,hogy lehet oda nyomtam,mert hasra fordult ugrált aztán alig bírtam le is fogni meg a kúpot is beadni.
2012. márc. 11. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azért lehet érezni, mert a hüvelybe könnyen becsúszik gondolom (nem tudom még nem jártam így), a végbélbe meg azért nyomni kell.

Nem tudom okozhat-e bajt, de én biztos felhívnám a dokimat.

Máskor célszerű erősen és határozottan lefogni, inkább sírjon a lefogás miatt, mint össze vissza ugráljon és a kúp félrecsússzon.

2012. márc. 11. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Ilyen véletlen nem lehet! Mi az, hogy nem vagy benne biztos? Hova néztél, amikor benyomtad?

Én is szólnék orvosnak, csak kiteszed a gyereket is felesleges zaklatásnak, közben lehet felesleges az egész.

2012. márc. 11. 09:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Hátha nem kamu elvinném a dokihoz8ár felszivodik és nem irta milyen jellegü volt a kúp. Mi ezért álltunk át szuszpenzipora mert még lefogni se lehetett
2012. márc. 11. 10:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Régebben is volt egy hasonló kérdés,én tök le lettem hurrogva, mert megkérdeztem, hogy az ördögbe lehet véletlenül oda kúpot beadni.

Kisfiam is, kislányom is van, de ha annyira ficánkolna, egyrészt nem egyedül próbálnám beadni, vagy megpróbálnám lenyugtatni előtte valahogy, nem "majd lesz valami" alapon tologatni azt a kúpot.

Nagy baja egyébként nem hiszem, hogy lenne belőle a kislánynak, de azért ez elég szörnyű.

2012. márc. 11. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha százszor kitörölteted is kamu...

Azért egy nő csak meg tudja különböztetni a hüvelynyílást a végbélnyílástól.

2012. márc. 11. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, felszivodik az egész a test melegétöl és kifolyik, max lassabban távozik.
2012. márc. 11. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Atyaég!!!!!
2012. márc. 11. 20:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lehurrogásokat.Teofilines kúp volt amúgy amit kell adnom neki már 1 hete.És jó helyre ment szerencsére! és képzeljétek felhívtam az orvost is.És aki azt írta,hogy nem egyedül próbálkozna vele annak azt válaszolom,hogy ugyan ha nincs itthon senki más akkor,hogy a fenébe adnád be......?
2012. márc. 12. 10:17
 9/13 A kérdező kommentje:
És nem arról van szó,hogy nem tudom megkülönböztetni,hanem egyszerűen nem lehet lefogni.A kúpot muszáj neki beadnom minden reggel.És már nagyon fél tőle.Ezért elég nehéz lefogni is a popsiját is szét húzni,mivel hasra fordul vagy oldalra és a kúpot is beadni és közben ugrál.Nem csecsemőről van szó hanem egy 15 hónapos kislányról akibe baromi sok erő van.És nekem meg két kezem.Nem lehurrogni kell az embert,mert lehet még veletek is előfordulhat Vagy ti tökéletesek vagytok.......?
2012. márc. 12. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Ugyan már, azért ne mondd, hogy egy 15 hónapos gyerek erősebb, mint te...
2012. márc. 12. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!