Mi van akkor ha a kúp véletlenül a hüvelybe ment?
Azért lehet érezni, mert a hüvelybe könnyen becsúszik gondolom (nem tudom még nem jártam így), a végbélbe meg azért nyomni kell.
Nem tudom okozhat-e bajt, de én biztos felhívnám a dokimat.
Máskor célszerű erősen és határozottan lefogni, inkább sírjon a lefogás miatt, mint össze vissza ugráljon és a kúp félrecsússzon.
Ilyen véletlen nem lehet! Mi az, hogy nem vagy benne biztos? Hova néztél, amikor benyomtad?
Én is szólnék orvosnak, csak kiteszed a gyereket is felesleges zaklatásnak, közben lehet felesleges az egész.
Régebben is volt egy hasonló kérdés,én tök le lettem hurrogva, mert megkérdeztem, hogy az ördögbe lehet véletlenül oda kúpot beadni.
Kisfiam is, kislányom is van, de ha annyira ficánkolna, egyrészt nem egyedül próbálnám beadni, vagy megpróbálnám lenyugtatni előtte valahogy, nem "majd lesz valami" alapon tologatni azt a kúpot.
Nagy baja egyébként nem hiszem, hogy lenne belőle a kislánynak, de azért ez elég szörnyű.
Ha százszor kitörölteted is kamu...
Azért egy nő csak meg tudja különböztetni a hüvelynyílást a végbélnyílástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!