Mi van akkor ha a kúp véletlenül a hüvelybe ment?
Figyelt kérdés
Nem biztos csak annyira ugrált,hogy lehet oda nyomtam,mert hasra fordult ugrált aztán alig bírtam le is fogni meg a kúpot is beadni.2012. márc. 11. 09:49
11/13 anonim válasza:
Én a 18 hónapos (11 kg-os) lányomat úgy szoktam lefogni, ha a fenékébe kell dugni valamit (lázmérőt, kúpot), hogy alkarral a lábait határozottan (persze ne úgy, hogy fájjon neki) a mellkasához nyomom (ordít és próbál feszengeni, de nem nagyon tud mozogni) a másik kezem és az a kézfejem amivel lefogom szabad. Így be lehet adni akár egy kapálózó 4 évesnek is a kúpot (utóbbit lehet teljes testtel le kell fogni)
Mondjuk nálunk a rendelőben is a szülőnek kell lefogni a gyereket oltáskor, így megtanultam, hogy attól hogy határozottan megfogom még nem okozok neki fájdalmat.
12/13 anonim válasza:
Nem, nem vagyunk tökéletesek, de soha nem fordult elő, hogy a lányom feneke helyett a hüvelyébe ment volna a kúp... Hiába háborodsz fel, ez nagyon gáz.
13/13 anonim válasza:
Üzenem minden lehurrogó, okoskodó, rosszindulatú beírkálónak, aki persze a feltett kérdésre nem tud válaszolni, hogy a mi kislányunk még csak 2 éves, de a szemészeten csak öten tudták lefogni. Neki sem lehet nyugodtan és határozottan kúpot beadni. Olyan szinten szorulása van szegénynek, hogy igen nagy a kockázata annak ,hogy nem látni és nem is érezni, hogy a végbél helyett a hüvelybe megy a kúp, mivel annyira erősen és annyira hirtelen kapálózik és forgólódik behelyezés közben. A választ tuja valaki a kérdésre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!