Mi szólnátok ha egy ismerősötöknek kölcsön adnátok pólyát meg baba ruhákat, és ő véletlenül beszínezte őket?
az van hogy kaptam kölcsönbe egy ismerősömtől baba ruhákat meg pólyákat, és mikor kimostam, véletlenül belekerült a mosásba a pici fürdőköpenye ami sárga és természetesen enged. Így minden kisruha sárga lett :(
igaz a mosásban csak 3 fehér bodi meg 2 fehér pólya ami nem az enyém... de én úgy félek neki szólni, megmondani (mit fog rá szólni). Ti mit mondanátok?
ha már nem tervezek több gyereket akkor azt mondanám, hogy semmi baj
Én helyedben elmondanám és felajánlanám, hogy kifizetem
Ha alapból fehérek, akkor áztasd be 3-4 percre cloroxba (hipóba), azután mosd ki őket újra. Nekem nagyon szépen kihozta a nem odaillő színt, pedig voltak köztük mintásak is.
(Ha beáztatod, folyamatosan mozgasd át kézzel, és ne hagyd ott.)
A DM-ben lehet kapni párszáz forintért mosásmentőt.Direkt ilyen esetekre.Egyébként én is jártam már így, aztán kimostam a ruhákat újra és olyanok voltak mint ha mi sem történt volna.
13 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!