Mit szólnátok ahoz, hogy a rokonok akiknek kölcsön adtátok baba cuccokat, és most nektek is szükség lenne rá, árulja az interneten?
Ki akadtam, mert csak kölcsönbe adtuk, itt most nem ruhára gondolok hanem értékesebb dolgokra, babakocsi, hordozó stb..
árulja a teszveszen, pont tegnap nézelődtem hátha találok valami olcsóságot és nem szembe nézett velem a babakocsink, a hordozónk...
ja és már vevő i van rá.
Tudják, hogy megint babánk lesz de le em szarják, tök jó szívvel adtuk,mert ők sem álltak anyagilag fényesen de nem azért kapták hogy rajtunk gazdagodjanak.
Nem vagyunk olyan helyzetbe hogy megint újjat vegyünk, sőt használtat sem tudunk most....
tök kiakadtam, hogy szóljak hogy ne legyen sértödés, de kapjanak észbe.
Ez olyan gerinctelen dolog...
tanács?
Nehogy már még te érezd magad kellemetlenül.Csakis őszintén.Mondd meg hogy szükségetek van rá(juk)vissza szeretnéd kapni a cuccaidat.
Bár én is csak kölcsön adtam a volt sógornőmnek a kismamák nagykönyvét(több dologgal együtt)de én se kaptam vissza.Sőt!azt mondta hogy akinek kölcsön adta a könyvet,ott az egyik gyerek elszakította.Ennyi.Nos,no komment...:-((
nem tudják, hogy a férjem most lett munkanélküli, meg azt nem mondtuk hogy örökbe a tietek adjátok el nyugodtan...
sőt, talán ők még jobban is állnak nincs lakáshitelük, meg kocsi hitelük nekünk van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!