Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szólnátok ahoz, hogy a...

Mit szólnátok ahoz, hogy a rokonok akiknek kölcsön adtátok baba cuccokat, és most nektek is szükség lenne rá, árulja az interneten?

Figyelt kérdés

Ki akadtam, mert csak kölcsönbe adtuk, itt most nem ruhára gondolok hanem értékesebb dolgokra, babakocsi, hordozó stb..

árulja a teszveszen, pont tegnap nézelődtem hátha találok valami olcsóságot és nem szembe nézett velem a babakocsink, a hordozónk...

ja és már vevő i van rá.

Tudják, hogy megint babánk lesz de le em szarják, tök jó szívvel adtuk,mert ők sem álltak anyagilag fényesen de nem azért kapták hogy rajtunk gazdagodjanak.

Nem vagyunk olyan helyzetbe hogy megint újjat vegyünk, sőt használtat sem tudunk most....

tök kiakadtam, hogy szóljak hogy ne legyen sértödés, de kapjanak észbe.

Ez olyan gerinctelen dolog...

tanács?

2010. jan. 9. 19:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én adnék a pofájára az biztos.De most akkor,hogy van ez?Először azt írtad,hogy nem tudják,hogy munkanélküli a férjed,utána meg azt,hogy a csaj férje fog melót szerezni párodnak:)Érdekes vagy:)Basszus állj a sarkadra.
2010. jan. 9. 20:52
 22/30 anonim ***** válasza:

Teljesen el vagyok hűlve! Mik vannak!!

Amit én csinálnék: Felhívnám és "Szia! Remélem jó hasznát vettétek a mi babacuccainknak, és gondolom már nem használjátok őket, biztosan csak útban vannak. Szeretném elhozni őket, mert most újra nekünk lenne rájuk szükségünk. Akkor kérlek, pakold össze, köszönöm! Szia!"

Keményen állj a sarkadra és kérdd el szépen, udvariasan! Én amúgy nem szólnék, hogy láttam a teszeveszen. Egyszerűen visszakérném!

Írd majd meg, hogy mi volt, komolyan nagyon érdekelne! Köszi! DRUKKOLOK! :)

2010. jan. 9. 21:20
 23/30 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat elmegyünk értük majd...

félre értettetek tudják h a férjem munkanélküli és azt is tudják hogy lesz baba, lehet hülyén fogalmaztam az idegességemben...

na mind1 kíváncsi voltam, hogy ti mit szóltok hozzá, de látom egy állásponton vagyunk és ezért ők nem haragudhatnak... bár a csajt ismerve....

köszi mégegyszer

jó éjt mindenkinek

2010. jan. 9. 21:50
 24/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Írd majd meg,hogy mi volt.
2010. jan. 9. 23:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felesleges mondani hogy láttad hogy árulják. Hívd fel őket, hogy a kölcsönadott cuccok kellenek majd a babának, és hogy mikor mehettek el értük? Így tényleg nem sértődhet meg.
2010. jan. 9. 23:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Az utolsó írta jól! Nem kell mondani, hogy láttad. Kedvesen fel kel hívni, hogy elmennél a babacuccokért!

Sok sikert.

Majd írd meg mi volt!!!

2010. jan. 10. 11:58
 27/30 anonim ***** válasza:

Én felhívnám:"Szia!Szeretnék mindent összekészíteni a baba érkezéséig,amit nem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni.Ezért légyszives készítsd össze azokat a dolgokat amiket kölcsönadtam:babakocsi,ordozó,ruhák.V.melyik nap majd átmegyünk értük.Köszi!

Miután átvetted (remélem sikerül) na én akkor mondanám meg:hogy azt hittem,hogy ezt a babakocsit láttam a teszveszen stb.

Egyébként ha akarod rákérdezek a teszveszen vagy a vaterán pár dologra-csak írd meg mit keressek.

légyszi írd meg,hogy mi volt!Kiváncsi vagyok!

2010. jan. 10. 21:39
 28/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Visszaadtak mindent, ruhákat azt nem kértük el, de szerintem volt sértödés, de mindegy!

az a lényeg hogy a cuccunk megvan.

köszi nektek a válaszaitokat!

2010. jan. 12. 10:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Jól van, ügyi vagy!!!
2010. jan. 12. 17:40
 30/30 anonim ***** válasza:

:)

köszi, hogy megírtad...és gratula, tényleg ügyes vagy.

2010. jan. 12. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!