Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Epret, áfonyát, szedret,...

Epret, áfonyát, szedret, aprómagvas gyümölcsöt mikor ehet a baba? A kórházban kapott kiskönyvben 1 éves kor szerepel, a hozzátáplálási táblázatban (interneten) másfél. Ti mit tudtok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megvártam a 18 hónapos kort, bár a családban nincs allergiás, de így biztosabb.
2010. jan. 24. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

7 hónapos kora óta adom az epret, málnát áfonyát és erdei gyümit. (üveges bébiétel)

2010. jan. 24. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Az üveges, az más! abban biztosan nincs az allergén mag, amit házilag elég nehéz teljesen eltávolítani...
2010. jan. 24. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:

A friss gyümivel (eper, mást nem adtam), azt hiszem vártam majdnem 2 éves koráig az első fiamnál és sokáig kiütéses volt a popsija.

Bocs, ha az üveges más.

2010. jan. 24. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jól megszívtam az üvegessel is. kb. 6 hónaposan már adtam neki (4 hónaposnak valót), és bizony elég sok idő eltelt, mire rájöttem, hogy attól vannak az ekcémás foltjai. Egy védőnő azt mondta, hogy nem csak a magjuk allergizál, hanem nagyon magas a fehérjetartalmuk. Mióta nem adok neki, elmúltak a tünetek. Igaz, az én babám extrán érzékeny mindenre.
2010. jan. 24. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Még várok akkor én is, pedig már szerettem volna egy kis erdei joghurtos turmixot készíteni neki, de az én kicsim pocija is elég érzékeny, nem ér annyit az egész.
2010. jan. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!