Másfél éves kislányomat véletlenül fellökte a testvére az udvaron, arcra, orra, homlokra esett, hatalmasat csattant a feje a betonon, vigyem orvoshoz?
Nagyon sírt,a homlokán horzsolás,az orra a levészesebb,tiszta eleven,a felső ajka is bedagadt neki.
Eszméletét nem veszítette el,már megnyugodott.
èn igazából a sebek miatt vinném ha ilyen durva, hogy megfelelöen lekezeljék és ne fertözödjön el.
Ahogy az elsö írta, arcra esés talán az agynak kevésbé rossz mint a tarko beütése.
Nekem a lányom ráesett az éjeliszekrényre, szeme alatt lett egy kisebb lila folt és ütödés, majd felhívtam a dokit. Ö azt kérdezte, hogy magánál volt-e mindig? Mennyire vérzik, mély a seb (épp hogy volt egy aprócska), és figyeljem a mozgását, hány-e vagy más furcs dolgot csinál-e. ezt 3 napig. ha valamelyik fellépne rögtön hozzá vagy ügyeletre.
De te gyereked te döntésed, ebbe senki nem tud legjobbat ajánlani, én pl ha védönö lennék ajánlanám a dokit föleg a böre miatt.
Vidd be az ambulanciára!
Ird meg mi volt,szoritok értetek,h semmi komoly ne legyen.
Bocsánat, hogy megkérdezem, de ugyan miért kellett az első választ így lehúzni ????
Egyébként hogy van a kicsi, írd meg légyszi!
Voltunk sebészeten,szerencsére csonttörést nem találtak.
Azt mondták,hogy azért ennyire duzzadt és szabálytalan az orra,mert ez ilyen szokott lenni, és holnapra pedig számítsak a szeme alatt nagy bevérzésre,ne ijedjek meg tőle.
A horzsolás miatt tiszta seb is,amit Neogranormonnal és hideg kamillateás öblítéssel szabad kezelni.
Húúú nagyon megkönnyebbültem,hogy nem törött el neki,mert olyan szép kislány egyébként(mindenkinek a sajátja ugye
:-) ) .
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Örülök,h viszonylag simán megúszta a kislányod.
Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!