Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véletlenül belenéztem egy...

Véletlenül belenéztem egy videóba és borzasztóan megviselt, veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

egy 10 hónapos kisbabát bántalmazott a bébiszitter rejtett kamera rögzítette,

mire már kiakartam lépni pont láttam azt a jelenetet

durván belerugott, és a fejéhez vágott egy labdát

hát milyen emberek vannak?

én hülye miért is néztem bele !

nem bírom abbahagyni a sírást !!!!!!!!!!!!!!

2012. márc. 24. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Kiráz a hideg, ha ilyet látok vagy csak hallok.

Nem tudom, hogy lehet ennyire kegyetlen valaki. De van sajnos ilyen, és annyi minden ki sem derül! Aztán meg csodálkozunk, hogy mennyi elmebeteg felnőtt van, de hát ki tudja hányat bántalmaztak és milyen körülmények között kell felnőniük (már ha egyáltalán túlélik a szegény kisbabák!).

Én is bőgtem már el magam, amikor pár hónapos babát halálra vertek. Úristen, rossz még leírni is. Más szerető szülők, meg évekig várnak a babára, már ha egyáltalán valaha is összejön nekik.

2012. márc. 24. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:

mostmár kicsit megnyugodtam de hát az a kép még mindig előttem van ..

pont nem hiányzott ez nekem, 6 hetes kismama vagyok

a 2 éves kislányom meg bent alszik

természetesen melyik az a szülő amelyiknek nem jár el a keze de ennyire brutálisan?!!

én komolyan visszahoznám a halálbüntetést azoknak akik gyermekeket bántalmaz !!!!!!!

2012. márc. 24. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
belinkelned?
2012. márc. 24. 16:44
 4/9 Szervál válasza:
én akkor voltam ilyen,amikor meghallottam annak a japán lánynak a történetét,akit 400-szor erőszakoltak meg,FURATA JUNKO volt a neve.44 napig tartott a rémálma..sajnos az enyém is :'(
2012. márc. 24. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:

szia

kitöröltem már , de hidd el jobb ha nem nézed meg mert ez mindenkit eléggé érzékenyen érintene , de mindjárt megnézem hátha megtalálom az előzményekben de utána onnan is törlöm mindet, !

2012. márc. 24. 17:02
 6/9 A kérdező kommentje:

az erőszak is durva persze

de azért itt mégis egy babáról van szó, ki van lelke agyonütni egy ártatlan csöppséget?!!!

2012. márc. 24. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen emberek:( Belese merek gondolni mi lenne ha velünk történne ez meg.Megnéztem a japán lány történetét...Nem fogok nyugodtan aludni tőlle olyan szörnyű.Senki nem érdemel ilyet amit az a lány átélt. Vagyis az megérdemli akik ezt okozták neki.Kivagyok tőlle teljesen :'(
2012. márc. 24. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
En is megneztem a japän läny törtenetet!Bärcsak ne tettem volna!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 24. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem is megviselt ma 1 történet :(. Egy anyuka halálos balesetet szenvedett tegnap a 3 hónapos babájával. Valaki kirakta a facebook-ra az adatlapját, és nagyon hasonlít az egyik, itt fórumozó lányra (asszem).
2012. márc. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!