Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen betegségeket okozhat,...

Milyen betegségeket okozhat, ha csak forró vízzel öblítem el a baba dolgait? Hetente meg kifőzöm.

Figyelt kérdés
Használtam sokáig a Chicco fertőtlenítőt, de olyan rossz szagú lett minden tőle.
2012. máj. 19. 21:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
aki sterilizál a ugye a környezetet is sterilen tartja? Ekkora hülyeséget.....
2012. máj. 19. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Jesszus... A mosogatoszer kevesbe artalmas, mint az uveg falara ratapadt zsir, amit a viz nem mos le, viszont jol meg tud romlani.

Kedves anyukak, akik a sterilizalassal jottok, nem vettetek eszre, hogy ez meg a masik veglet? Nem mosogat rendesen, csak ellogyboli a cuccokat....

2012. máj. 19. 23:29
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Minden vitától függetlenül, ha előtte nem a kutyasz@rba tunkolta a gyerek, akkor semmilyen betegséget nem okozhat.
2012. máj. 20. 00:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Megnézném hány gyereknek lett szájpenésze, aftája miután senki sem sterilizálja a cumis dolgokat. Nem a labdát meg az építőkockát kell sterilizálni, de amivel eszik a pár hetes baba azért had főzzem már ki.
2012. máj. 20. 09:40
 15/22 anonim ***** válasza:
A kislányom már 11 hónapos. Az elején hetente egyszer sterilizáltam a cumisüvegeket, cumikat. Amikor vettem rágókát, játékot áttöröltem chicco folyadékkal. Egyébként abban is sterilizáltam mindent. Ezt csináltam kb 3hónapos koráig. Utána már semmit nem sterilizáltam. És soha nem volt semmi baja, de még beteg sem. A tisztaságot megtartjuk itthon. Ennyi. Gyakorlatban látni, hogy azok a gyerekek, akiknek mindent és minden nap fertőtlenítenek sokkal betegesebbek. A gyerek szervezetének igenis kell találkoznia egy kis "kosszal", mert nem tanul meg védekezni. Le lehet pontozni!!
2012. máj. 20. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Pár hetes babáimnak csak a mellem volt a szájában. Azt sem sterilizáltam soha...

Egynek sem lett szájpenésze!

2012. máj. 20. 09:58
 17/22 anonim ***** válasza:
11 hónapos a fiam, eleinte talán olyan 3 hónapos koráig fertőtlenítettem, főztem ki a cumis dolgait.Ma már csak akkor főzőm ki a cumis dolgait ha eszembe jut, és éppen van rá időm. Pl, én az evőkanalát soha nem főztem ki, illetve amikor megvettem, de azóta nem. A mosogatógép elintézi, de ha nem akkor sem hiszem, hogy bármi baja lenne, ha rendesen elmosogatom. Egyzser csináltam azt, hogy átjött egy kis barátja játszani aki taknyos beteg volt, és amikor elment minden játékot amit a szájába vett átmostam. A mosható játékokat havonta 1 alkalommal mosógépben kimosom, a műanyagokat havonta 1 alkalommal szappanos forró vízzel áttörlöm, és ennyi.
2012. máj. 20. 13:38
 18/22 A kérdező kommentje:
5 hónapos koráig én is a Chicco folyadákot használtam. De most 1 éves és kefével szoktam kimosni az üveget és az etetőcumit is és jó forró vízzel öblíteni.
2012. máj. 20. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Hat azert egesz nyugodtan hasznalj mosogatoszert is. Gondolom, eszik hust, tojast, ezek ha pici rajtamaradazxedenyen, csunya betegseget okozhatnak. Pl. Fosos hanyos bacit is elkaphat, szalmonellat, stb.
2012. máj. 20. 14:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Az edényeit és evőeszközeit mosógatószerrel szoktam elmosni. A cumisüveget és a cumit szoktam csak így ahogy leírtam.
2012. máj. 20. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!