Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan védekezik hogy ne...

Ki hogyan védekezik hogy ne kapja el a baba a betegségeket?

Figyelt kérdés

Mert nagyon beteg vagyok már 1 hete a vége sajnos az lett hogy antibiotikumot kellet szedjek még holnap is szedek!!

És a kisfiam 20 hónapos és én maszkal, meg állandó kézmosással védekezem !

Valami felső léguti akármim van ,pedig egy sima náthával indult!!

Ti hogy véditek a kisbabátokat hogy ne kapja el a különböző betegségeket?

Már kifele lábalok belőle mert nem fáj a torkom!

Azon csodálkozom hogy még eddig nem kapta el!!

Ugye már nem kaphatja el?

mit gondoltok?Már 2. napja szedem az Azi Sandoz nevű 3 napos antibiotikumot!Remélem már nem vagyok fertőző!szépe estét

2010. ápr. 18. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

a maszk és a kézmosás... ennyi amit tehetsz, no puszi, sok szellőztetés.

jobbulást!

2010. ápr. 18. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! A természetes gyógymódokat próbálom, a gyógyszereket csak a legvégső esetben szedjük / az egész család /. Láz ellen 1000mg-os C vitamint szoktam bevenni, akár 4-et, 5-öt is ha szükséges. Torokfájásra nagyon jó az Aloe Vera First-je befújni a babának is, megelőzésre is esténként befújunk. Már tudja azt is mondani 19 hónaposan, hogy First-öt befújunk számba. Használunk homeopátiás "bogyókat" a tünetektől függően. Nekünk beváltak nagyon. Kislányomnak esténként adok Cebion cseppet, szinte ő kéri. Ha látom, hogy kezdene valami betegség kijönni rajta, akkor kap Fenistil cseppet is. Eddig egyszer volt szükségünk antibiotikumra. Azért is ellenzem ennyire, mert az én beleimet sajnos az tette tönkre.

Szerintem ne aggódj, hogy elkapja a babád, inkább kínálj neki is sok folyadékot, az is erősíti az immunrendszert. Ha konkrétan érdekelnek az általunk használt homeopátiás szerek nevei, szívesen leírom azt is.

Üdv és mihamarabbi gyógyulást kívánok!

2010. ápr. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!