Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted megéri ez a kenguru?...

Szerinted megéri ez a kenguru? Megvennéd?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 15. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
szerintem vaterán találsz olcsóbbat is. Kb 5 ezerért. Nekünk chiccos volt, annyira nem tudtam kihasználni, csak 9 kg-ig jó, mi csak 7 hónapos koráig tudtuk használni a babánknál
2012. máj. 15. 23:59
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Semennyit nem adnék semmilyen kenguruért, nagyon káros.
2012. máj. 16. 01:14
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Én sem venném meg, mert egészségtele, neked is és a babának is. Plusz tényleg nem nagyon lehet kihasználni, mert egy 7-8 kilós babát már nem tudsz elöl vinni, őket már háton vagy csípőn kell.

Inkább ajánlanám a kendőt, mei tai-t, csatos hordozót (ssc) hasonló a kenguruhoz, de ezzel lehet elől és háton hordozni 25 kilóig.

2012. máj. 16. 01:30
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Semennyit nem adnek erte. A baba csipojet tonkreteheti. Vegyel mei tait vagy ssct.
2012. máj. 16. 04:14
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg találnál olcsóbban is márkásat. Nekünk chicco volt. Gyakorlatilag addig kenguruztunk, míg bírtuk elöl cipelni. 7 kilóig javasolják az elöl, felette a hátul hordozást. Mivel háton hordozós kenguru nem létezik, ezért Mei Tait vettünk később. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
2012. máj. 16. 08:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Viszont arra számíts, hogy egy Mei Tai drágább. De megéri, mert sokkal kényelmesebb vele. Elsőre bonyolultnak tűnhet a felkötés, de egyáltalán nem az, csak egy pici gyakorlatot kell szerezni
2012. máj. 16. 08:07
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Én sem vennék kengurut, mert egyálatlán nem lehet kihasználni (amelett, hogy egészségtelen is). A lányommal kölcsönkaptunk egyet, ami 6 hós kortól, 9 kg-ig volt használható, a lányom 6 hósan 9,5 kg volt, egyszer sem használtuk. A fiamnál vettem kendőt, azt használtuk kb 7 kg-ig elől, majd háton, 1 éves korától pedig mei taiban háton. Kicsit drágább, de megéri.
2012. máj. 16. 10:10
 8/15 anonim ***** válasza:
hahhó: mi a probléma? egyfolytában le vagyok pontozva. személyes ellenséget szereztem valamikor, vagy mi történt?
2012. máj. 16. 10:31
 9/15 anonim ***** válasza:
nyugi!!! engem is lepontoztak, első vagyok, nem tom mi sértőt írtam, de kezdek itt hozzászokni :)
2012. máj. 16. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:
tök röhej, de ráadásul még érthetetlen is, hogy milyen logika szerint megy
2012. máj. 16. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!