Anyukák! A ti kisbabátok mindig egyformán megeszi a tápszert? Bővebben lent magyarázom.
Úgy értem,hogy mondjuk eszik egy nap 5x-6x és 160 az adagja.Azt a mennyiséget mindig megeszi?
És mennyi idő telik el nálatok 2 evés között?
Hogyan igényli a babátok vagy hogy adjátok neki?
A kisfiam 21-én lesz 6 hónapos,napi 5x eszik,(éjszaka már nem igényli,alszik)és idáig mindig megette az adadjait.
De mostanába nem óhajtaja és nem értem miért nem eszik...
Az étkezések között olyan 3-3,5-4 óra szokott eltelni.
Nem beteg,jókedvű,vidám,nem észlelek rajta semmi különöset de aggódom egy picit!
Nem kezdted el hozzátáplálni mostanában? Mert akkor lehet, hogy azért.
De ebben az életkorban egyébként is nagyon érdeklődőek, nyitottak, nincs idejük az evésre; lehet, hogy nálatok is csak ennyiről van szó.
De elkezdtem a kóstoltatást nála,délutáni 2 evés között szoktam neki adni,napi 1x.
Gondoljátok,hogy ez is közrejátszhat?
Ha igen akkor miért?
A szilárd étel emésztése mindenképp több időt és munkát igényel a pocaktól, akkor is, ha az csak gyümölcs.
De az is lehet, hogy egyre jobban tetszik neki az evés, az új ízek, állagok, ezért nem kívánja a tápszert annyira. (Vagy majd nemsokára még jobban nem kívánja majd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!