Dm-es biotápszert milyennek találja kisbabátok? Attól is lehet tejérzékenysége, ekcémája a babának?
Igaz, nekem már nem kisbabám van, 2,5 éves, de annyira imádja, hogy nem lehet róla leszoktatni. Nem fogad el sem tejet, sem más tejitalt, csak ezt a Dm-es 3-as tápszert. Ha nem kap, akkor bőg.
Ha tejérzékeny a babád, természetesen ettől is lesz baja, mert akkor csak erősen hidrolizált tápszert ihat, amit csak a szakorvos javasolhat.
Ahogy az elso irja. :-) az en fiam 2 eves, o is imadja.
Az allergia termeszetesen ettol is kijohet.
Szia!
Nekünk 3 hónaposan kellett pótlás és én is ezt a tápszert találtam a legjobbnak.Csak kiderült hogy allergiások vagyunk jelenleg a tejere.Az pedig hogy értékes biotejből vagy mi sem bizonyítja jobban hogy a fiam ettől lett a legjobban ekcémás tehát ebben a tejben volt a legtöbb ls legértékesebb tej!Az már más kérdés sajnos hogy pont arra vagyunk allergiások:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!