Szeretnék második babát, de félek belevágni. Kérhetném a tanácsotokat?
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, lehet és kell is emelgetni, nem jó ha már a terhesség alatt kirekesztettnek érzi magát a nagyobb. Nálunk a sógornőm már kisterhesen sem emelte fel a lányát (cipelni nem kellett mert már 3 volt) de ha a kislány az anyja ölébe mászott, már rászóltak, hogy nem szabad, a baba miatt. Na, nem is a legfelhőtlenebb a két gyerek kapcsolata.(nem csak emiatt persze)
Nekem 20 hónap van a gyerekeim között, a nagyot emelgettem végig, etetőszékbe, kádba, pelenkázóra stb.Szóval ez nem probléma szerintem.
Az egyedül evés, hát próbálkoznia azért már kellene.
Ölben sem cipelnék egy ekkora gyereket sehová, viszont mi babakocsizunk még, a fiam 2 éves, a lányom 5 hónapos. Én vettem testvérkocsit, mert a fiam is szeret kocsizni, és terhesen a dögmelegben már délelőtt 10kor szét voltam csúszva és el tudtam volna állva aludni, képtelen voltam utána rohangálni.
Amíg viszont kételyek vannak benned, ne vállaljatok második babát!
szio, en is feltem, modtak az anyukák,hogy a masodik konnyebb lesz..én nem hittem el
2 hos a babam, álom gyerek, a ferjem mindig kerdi,hogy normalis e,hogy ilyen nyugodt..
egyebkent szerintem azert is van,mert en nyugodtabb,tapasztaltabb vagyok, vagy ki tudja..:)
a fiam 3 eves, nem feltekeny, mindenki kerdi, egyszeruen csak figyelunk ra, ez csak nevelés kérdése,meg a gyerek vermersekletee :))
(nem nyaljafalja a hugát, csak elfogadta,neha csorog neki, simogatja.. az o huga,es buszke ra :))
Második vagyok,falun élek.
Figyi, nekem 6 hónapos terhesen is beszóltak (akkor múlt a fiam másfél) hogy egy ekkora gyerek miért ül babakocsiban.Na,akkor besokalltam, azért, mert a főút mellett nem fogok rohangálni egy dinnyehassal a gyerek után!
Most a fiam az elszaladós korszakát éri, mi elég nagy távokat teszünk meg,őszintén ha beszólnak, csak annyit mondok: ha akarja, cipelje ő haza a gyereket, a bevásárlást, a kisbabát meg a nagy motorját...na,akkor befogják.
Ne foglalkozz másokkal,megkeseríted a saját életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!