Akinek a két gyereke között 1 év körüli korkülönbség van, azok tervezték a második babát, vagy véletlen volt? Nem féltetek ilyen hamar belevágni még egy gyerkőcbe?
szia nekünk azért 1 kicsit több lessz a 2 gyerkőc között kb 18-19 hónap attol függ hogy a pocaklakó mikor akrar kibújni
nem terveztük ez becsúszott :))
Szerintem tudstosan ilyen kis korkülönbséget vállani nem jó senkinek,se nagynak, se kicsinek, se anyunak, arról nem is beszélve, hogy szervezetnek is regenerálódnia
kell(ene)
Ha becsúszik.. hát az más, de én tuti a Dunának mentem vona:-))))
az egy év korkülönbség sztem irtó ritka. 3 hósnak kell lenni ahhoz a nagynak mikor fogan a 2-eske... Sokan még olyankor nem isi menstruálnak.
Nálunk 10 hós volt a " nagy" mikor becsekkolt a kicsi. Terveztük. :) 2. próbálkozásra jött össze. Eleve kis korkülönbséget akartunk, meg - tudom, hülyén hangzik - de én úgy voltam vele, hogy a nagyobbik annyira nehéz eset volt (mindent kikaptunk amit csak lehetett. nem alvós, nem evős, nyűgös, hasfájós, fogfájós, éjjel kétszer evős még ma is, stb.stb...) hogy mit nekünk még egy. A második csak jobb lehet! .DDDDD viccet félretéve, nekünk szimpibb volt az egyszerre babázós éveket végignyomni, mint ott állni egy 3 évessel aki mellett már "kapsz levegőt" és akkor kezdeni előröl az egész éjszakai virrasztós, állandó pelenkázós hónapokat...
második
nekem 9 év van, ez a tuti:-))))
Tesóm és köztem 13 hónap van, tervezettek voltunk mindketten. Anyukám jól bírta, sosem panaszkodott.
Nekem 22 hónap lesz a két gyerkőc között, ők is tervezettek. Szerettem volna hamarabb is, de a szoptatás alatt én nem estem teherbe.
Az átlagcsaládoknál másfél-két év a korkülönbség a tesók között, még egy anya sem halt ebbe bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!