1 év korkülönbség babák között?
Fél éves a kisfiam, és hát most derült ki, hogy jön a következő...:) Az elsőt akartuk, a másodikat nem, de elvetetni semmiképp nem akarjuk, így majd megszokjuk valahogy! :)
Akik így vannak, mint én, hogy vannak most, nehéz a helyzet? Hogy vannak a Picik? :)
Nem lesz egyszerű,de menni fog!
A lányom 21 hónapos,a fiam 1 hónapos,de ez sem egyszerűbb,főleg,hogy a lányom kezd egyre féltékenyebb lenni,pedig még az öccse csak eszik alszik.Mi lesz később.Talán a te 2nagy" fiad nem lesz a még kisebb korkülönbség miatt olyan féltékeny,bár nem tudom.
A férjem és az öccse között 5 nap híján 1 év van, a bátyja meg csak 1,5 évvel idősebb.3 éven belül meg volt a 3 fiú anyósomnak.Neki sem volt egyszerű,de volt segítsége.
Most szerencsére anyukám is volt itt segíteni és a párom is vett ki szabit.
Sok sikert a babócákhoz és kitartást,menni fog! :D
Szia!
Tegnap írt ide valaki egy hasonló kérdést. neki 3 hónapos a babája, és most lett terhes.
Ott lesz valahol a tegnapi kérdések között! Tök jó lelkesítő válaszokat kapott!
Nem lesz az olyan vészes, nekem ugyan 21 hónap van a kicsik között, de a lányom után két fiam született. Az eleje piszok nehéz volt, a két kicsi folyamatosan szopizott, alig aludtunk, de ez egy babával sokkal jobb szokott lenni. :-) Olyan 8-9 hós koruktól meg már sokkal jobb, másznak, ülnek, játszanak. Most 14 hósak a kicsik, most kezdenek járni, a nagyom meg 3 éves.
El sem tudod majd képzelni, hogy hogyan lehetett volna másképp!
Hát egyszerű nem lesz az biztos!
De ha már nagyobbk lesznek,akkor jó lesz.
Nekem az első három között volt 2,5 év s a harmadik negyedik között 7 év.
Most én nehezebbnek érzem,hogy megnőttek,mert kisgyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond!
A felállás:14 éves,11 éves,8 éves,22 hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!