Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én fogom nevelni a kisöcsémet,...

Én fogom nevelni a kisöcsémet, félek hogyan boldogulok majd ezzel a nagy felelősséggel. Nyugtassatok meg, ugye minden rendben lesz?

Figyelt kérdés

Anyukámat nagyon hirtelen vesztettük el, apukámmal úgy beszéltük meg, hogy ő továbbra is dolgozik (kell a keresete), én meg magántanuló leszek, hogy a kistesómmal itthon maradhassak. Még csak 5 hónapos.

Eddig is sokat segítettem körülötte és tudom, hogy kell gondozni meg tápit csinálni meg ilyesmik, csakhát ez akkora nagy vállalás, hogy napi 24 órát vele lenni...

Ugye menni fog, ugye bírni fogom??? 16 éves vagyok, felelősségteljes és nem link, no és persze szeretem is az öcsémet - de sok kétségem van, ami remélem természetes is.

2012. máj. 9. 14:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
mar irtam ide, es meg mindig azt mondom, hogy kepes vagy ra... A koltozes jobb lenne minden szempontbol, egy kevesebbol kijonnetek, es az erzelmeket sem dulna fel a regi hely. A kicsinek is konnyebb lenne egy varosban, foleg ha nem vezetsz. Kijarhattok babakocsival, bevasarolhattok, elviheted kulturalis helyekre. Nemely foiskolan van babamegorzo is, lehet, hogy ingyenes, nem art rakerdezni, ha a fosulit mesz valasztani. A kicsi meg lehet, fel sem fogta, hogy mi tortent, igy neki konnyebb. De szamolj ra, hogy kesobbiekben kicsivel nehezebb lesz, valtozik majd a rutinja, a termeszete, a hozzaallasa, es ha beer a dackorszakba, abbol lehet kellemetlenseg. Joforman most te leszel az anyja, ha azzal is meg tudsz birkozni, akkor mar lekuzdottel egy akadalyt...
2012. máj. 10. 15:06
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

aranyos vagy:) teljes szívemből kívánom, hogy szép életetk legyen. erődön felüli ez a feladat, még mindig úgy gondolom. ha apukád ilyen jól keres, felvehetnétek segítségnek egy cscemőgondozót vagy bébiszittert.

de az tényleg látszik, hogy képben vagy.

mi történt anyukátokkal? :(

üdv.

a lepontozott őszinte válaszoló

2012. máj. 10. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:

15:09es vagyok, Kedve Kérdező,nagyon felelősségteljes,érett,és aranyos lány vagy,nem is értem azokat akik leszóltak.Nagyon jó,hogy segít a védőnő,és ha kisebb házba költöztök.Hallgass mindig az ösztöneidre és a tapasztalt védőnőre,orvosra,Te magad és Ők tudják igazán mi a legjobb a kisöcsédnek.

Kívánok Neked Sok erőt,kitartást,jó egészséget mind3otoknak!

Kívánom,hogy boldog életetek lehessen,mert nagyon megérdemlitek!

Le a kalappal előtted,de komolyan csodálatos anyuka-nővér leszel ebben biztos vagyok :)

2012. máj. 12. 12:16
 24/25 authoria válasza:

Részvétem.Anyukád biztos büszke rád fentről hogy ilyen felelősséget veszel magadra :) Biztos sikerülni fog

ha elhatároztad magadban hogy végigviszed :)

Sok sikert :)

2012. dec. 4. 17:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2016. máj. 23. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!